Ma. No nie nastepny Kurz nie martw sie dojebiemy im razem tym razem darujemy Szynie i on sie do nas przylaczy
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Szyna mowisz o tej w samych majtach ty na kurzu on pod toba ?:D hyhy ;s
Luz, Kurzu psa nie zalatwiajcie mozesz szczeniak wpadnie to bedzie zagrycha )
Wspolnik co do dojebywania im razem zapomnij )
Jak ja dostane pokoik kolo kfaka to qrwa zapierdole aha kfaku a tak przy okazji uwazaj ostatnie jestem troche poddenerwowany itp wiec siedz cicho i qrwa na grilla + cebulka cala scena ctf'a se powpierdala
Wpolnik jeszcze jedno wez troche wyluzuj przeciez to tylko zarty ;p a kurz zanim by im najebal to my go schlejemy tzn oni bo ja jestem niepijacy od czasoof Piaseczna ... kfak bierz Cheifa do wawy i nie pierdol :PPP
Dobra zyz to ty poluzuj gume, przeciez ja tez zartuje sobie, ale fakt faktem ze mu pocalosci jezdza a ja jestem obronca ucisnionych Szynkos no wlasnie co to za zdjecie ?? Takie o jakim zyz mowi ??
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Wspol kurza stopa jest wporzadq i zdaje se sprawe ze go koffamy ) i ze to zarty oj Wspol ;]
Kfaku nie spie !!
No i nie pije moja nowa pasja mi na to nie pozwala ) zeby pic nalogowo tak jak kiedys ;s ) pozatym odpierdala mi juz po 2 piwach nie to ze mam Ueb slaby bo moglbym wypic wiecej ;] ale...zreshta moja sprawa dlaczego ;s
Zyz ?? Zdaj sobie sprawe ze ja sobie zdaje z tego sprawe ze wy go kochacie (kazdy na swoj sposob ) Przeciez ja sobie kurwa zartuje
Kazwa przeczytaj sobie ze dwie storny wstecz to dowiesz sie czemu jest taki off-topic TO przez Szynkosa eh spamer jeden
o q! szyna no nie pilem a nie pamietam tego C: ojojojo musi byc hardcorowe to zdjecie:) wez zroob mi format A2 ;] i przywiez na turniej
Oluś i nie bulwersuj sie tak bo twoje jakies fajne zdjecie tez pewnie gdzies sie znajdzie :D Vitez caly czas za toba z aparatem latal to co ty se myslisz ze sa tylko takie fotki o ktorych ty wiesh ?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum