Jestem za pierwszym terminem bo jest pierwszy w pozycji do wyboru i tak to wedlug mnie dni 6,7,8 sa znacznie leprze od innych .Tak poza wszystkimi numerkami :> pierwszy termin da mozliwosc spelnienia sie zakochanym parom w drugim terminie 13,14,15 kiedy to Bog Milosi i Zwiazkow (Qpidym) panuje :]. Jakos nie widze siebie za reke z moja przyszla Zona w sali pelnej "doroslych" dzieci ktore to zajmuja sie strzelaniem do siebie na ekranach swoich telewizorkow; trzeba wziasc pod uwage ze wiekrza czesc tego towazystwa zatopiona w Alkoholicznym transie i cala reszta latajacych na ziolowych oblokach, '"zucajacych miesem" moze byc nieodpowiednim otoczeniem dla damy :>.
---------memento mori---------
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Kumanus dolacza do Diaxa na kartce ze zdjeciami dla ochrony z podpisem "tych panow tu nie wpuszczamy" ;) .
Jak cos ci sie nie podoba to zrob po swojemu a nie udajesz bohaterka zaekranowego i cwaniackie teksty do mnie rzuczasz.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
ja pierdole stary.. nie wqrwiaj sie o byle qpe ... jak bys nie zauwazyl stwierdzilem krotko sytuacje obecna calego zjazdu :> ;p (nieprawdaz?)
a pozatym musze cie podpuscic do jakiegos dzialania bo jak narazie probojesz wyslac kazdego innego byle by samemu nie 3a bylo isc... (gdzies wczesniej twoj post)
no .. i tyle ... i nie traktuj tego na serio bo ci pryszcze powyskaqja ;p
a pozatym musze cie podpuscic do jakiegos dzialania bo jak narazie probojesz wyslac kazdego innego byle by samemu nie 3a bylo isc...
Dupa z ciebie nie psycholog, na mnie to dziala dokladnie odwrotnie - jak ktos mnie proboje podpuszczac to ja staje okoniem i tym bardziej nic nie robie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ciekawe czy szefostwo Cyberlandu ma juz urlop swiateczny... bo chcialbym tam dzis/jutro zadzwonic albo nawet wpasc...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum