To sie dowiedz, oba topiki (ten i poprzedni) o zjezdzie nadal stoja, nikt nie kasowal moich wypowiedzi. Milego czytania :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Pomysl sobie Diax ze nie jestes wyjatkowy. Ci co chcieli sie dowiedziec to poczytali, dowiedzieli sie, zapisali (mailem lub na PM). A ty lenistwem spzanujesz? A potem pojawi sie oklejny taki, i kolejny... i co? Kazdemu z osobna bede wyjasnial bo mi napisze "nie chcialo mi sie czytac wiec napisz jak tam ma byc" ? Sorry, nie promuje lenistwa. Milego czytania ponownie zycze :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
No to niezle ustaliliscie sobie termin zjazdu kierujac sie terminami ferii to moze teraz ktoś wezmie pod uwage ze ktoś ma sesje. Vitez skresl mnie z listy wpizdu jebana szkoła
Nie da sie wszystkim na raz dogodzic. Nie wszyscy maja w tym samym terminie ferie/sesje.
wiesz co Vitez zaczynasz byc smieszny po prostu nie bylo mnie troche czasu i nie jestem na zywo z nowosciami ja sie nie lenie a tobie ciezko napisac pare slow na kompie bo wolisz piznac pare hasel zeby tylko kogos zdenerwowac nie mozesz po prostu napisac w jednej wypowiedzi wszystko co wiesz na temat zjazdu wtedy napewno nikt by nie mial pretensji do ciebie !!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum