Proooosteee. Poprostu kurwa wiedzialem. Puntk wyczuwam na setki mil zanim sie tam zblize. Boze jaki tam byl kiedys klimat na melanz w pt. wieczor, mieklem jak tam wchodzilem Teraz jakas padaka po remoncie jest eh.. ale wystarczy ze zobacze kawalek sciany z tamtad na zdjeciu i odrazu wiem gdzie jestem a potem chodze uradownay caly dzien
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Wysłany: Sob Sty 03, 2004 3:21 pm
zgadnijcie kto to?
zaznaczam ze to nie ja
_________________ jam MECH jest
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 03, 2004 3:33 pm
nie moglem sie powstrzymać
kurza nie
szyny itp już się ujwanili...
może vitez?
chyba jednak nie, gdzies ogladalem zdjecia znim
......
JA!!!!!
nee tesh nie.....
odi ?
Wy tu wszyscy o terazniejszosci, to TATA Rojter przypomni wam troche historii. Niektorych rozpoznacie po nazwie zdjecia, a przy zdjeciach grupowych to musicie sami zgadywac. Zdjecia Vitez'a tez sa Milej zabawy
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum