18:51 duzy skok 76 i jedna wielka wtyka .. killer mam isc dalej twoimi sladami? wiec skoncz bo sie blaznisz. Jaki masz ping o jakiej czescid nia i godzinie zatrzymaj dla siebie
no i jest problem.. server lezy mniej wiecej tam gdzie pyzmena server.. oznacza to ze kurz mialby w tym momencie nadal 15 pinga a ja mam w tym momencie 400 bo mam neo+ :/ ale spoko bede mial inny server.. w koncu 3m obfituje w sponsorow ;] ide sprobowac postawic na innym servere
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 04, 2004 6:53 pm
chcę pomooc w testowaniu serva,
jezeli admin tego forum uwaza ze moje posty są niepotrzebne niech je usunie/zbanuje moje konto...
RaDiOsFeRa poszla sie jebac.. zrezygnowalismy [3m] z tego serveru... teraz stoi na 194.69.207.54:27910 zapraszam do testowania... ;D
Mam neo+ i testowalem nowy server.. godzina 16:00 cl_maxfps 120 rate 8000 i moj netgraph wygladal tak http://www.szady.neostrada.pl/q.bmp co dla mnie osobiscie jest o niebo lepiej niz qlnet albo kubus... ping w granicach 35-45 i jak widac na netgraphie praktycznie prawie bez pl'ow...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum