Wysłany: Sro Sty 07, 2004 2:40 pm NOWY SERWER Q2 CTF - skoro coolnet pada
Jest możliwość założenia serwera Q2 CTF, u operatora kablówki i zarazem dostawcy internetu. Mają porządne łącze, mają już założone kilka serwów z grami, i można by spróbować uzyskać od nich serwer CTF. Możecie zobaczyć ich serwer Quake2 DM pod adresem q2.satfilm.net.pl
Wysłałem pytanie do Satfilmu bo tej firmie mowa czy by pomogli biednym CTF-graczom no i poczekamy zobaczymy. Ale Satfilm jest otwarty na propozycje, co do serwerów z grami, sami nawet zaznaczyli na swojej stronie:
cytuje
?W razie zapotrzebowania na inne serwery gier
zgłaszanych przez użytkowników będziemy starać się uruchamiać następne
serwery.
Oczywiście o ile będzie dostępne odpowiednie oprogramowanie
oferowane przez producenta gry.?
A oprogramowanie jest do q2ctf.
Napiszcie co o tym myślicie i czy byście w razie co pomogli w tworzeniu serwa, czy serw ma jakieś szanse zaistnienia i czy ktoś tam by grał w ogóle. Zajrzyjcie też na www.satfilm.pl
pomoc w postwieniu serva myślę że jest
ale jest jedno podstawowe pytanie: jakie będą tam pingi..
bo to czy będziemy grać zależy od pingu ;]
serv dm'a chodzi spox
tyle że server ctfa wymaga lepszego łącza...
więc jak satfilm się zgodzi trzeb bedzie sie wpierw spytac o lacze, jak bedzie w miare to postawic server i sprawdzic..
takie moje zdanie
ale fajnie by bylo jak by to udało się zorganizować :]
Znam server satfilm DM, calkiem smieszny, grywalem tam czasem.
Jak juz mowilem - pomoc to pomoge, byleby "szefostwo" wyrazilo zgode a administracja dala dostep do servera to w ciagu gora 2 godzin sie wszystko poustawia tak jak trzeba
W ostatecznoscie bedziemy napierdzielac na xs na 100 pinga :/
Moze wy... ja tam na xs mam 50-60 i zero wtyk. Na Kubusiu 30-40 i duzo wtyk :/ . O polski ctf nie ma co sie martwic - widac ze jest ok 5 servow. Owszem, zadnego super ale na kazdym srednie warunki (ok 60 pinga i troche wtyk) co dla wielu osob oznacza lepsze warunki niz na xs, wiec mozna spokojnie meczyc i te srednie serwery.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Znajdz mi bota na ktorym mozna grac z fast weapon switchem... i ktory nie jest glupi jak but i nie tonie w wodzie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum