po 3. takie zrobienie filmu jak mowi nuclear jest slabe. robilem tak 1 film i najwazniejsza wada tego jest brak consoli (czyli nie bylo by widac "nuclear was railed by mkuh") a to (przynajmniej w dm'e) jest bardzo wazne bo nie zawsze widac jak ktos kogos miazdzaco zfraguje i consola to potwierdza
Bardzo dobrze to widac na filmach, i mkuha i Frag Festival. Szczegolnie strzaly "zza rogu" , albo z raila w goscia ktorego praktycznie nie widac. Przyklad - rzuca granat/strzela rakieta , odwraca sie i idzie sobie a tu wrog/kilku wrogow wlatuje na ten granat/rakiete. Dosc wesola sytuacja a niezauwazalna bez tekstu konsoli (w PFF byly nawet specjalnie zakreslone takie teksty po tego typu strzalach).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nuclear napisales:
[quote="Nuclear"]Potem w konsoli beefquake:
aviexport (liczba klatek) (nazwa dema.dm2) (nazwa wyjściowa.avi)
i macie avika[/quote]
tak napisow z konsoli nie uzyskasz wiec twoj ostatni post jest mega durny
Wysłany: Pią Sty 09, 2004 9:52 am
mkuh - weź sie baw swoim komputerkiem i pozdrów starą - ale napisy konsolowe mam i wmawiaj komus innemu swoje "mądrosci", bo ja nie mam ochoty z toba gadać.
z tekstami typu "pozdrow stara" sie wstrzymaj bo pisanie takich pierdolnietych txtow przez net jest totalnie zalosne - zaznaczam PRZEZ NET
jezeli robisz dalej .avi tak jak napisales wczesniej (dwa posty wyzej jest to napisane) to consola napewno sie nie pojawi
jezeli tobie sie pojawia to napisz jaka wersje masz beefquakea? bo dla mnie to jest nierealne i wiem to dobrze bo nie od dzisiaj zaczynam sie tym bawic
a wedlug mnie ty pierdolisz tylko to co ci inni nagadali bo sam nigdy niczego nie zrobiles, a jezeli zrobiles to to pokaz a nie pierdolisz tylko
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum