ale serio... jest czwartek... godzina 23... server powinien byc pelen... a tu jest 7 osob...
pytam sie wiec po co?
jezeli caly czas sa wieszane psy na adminow... z powodu adminow ktorzy niewlasciwie uzywaja swoich adminow oraz z powodu laga i pl ktore skacza jak ekg czlowieka przed zawalem...
i tak wszyscy ludzie ktorzy maja mozliwosci sa niereformowalni i nie ma sensu nawet zaczynac rozmowy...
Wyczulem zajebista aluzje do mnie Grzdyl ...
Wiesz, zaloz ankiete i przekonaj sie jak ogolnie ludzie oceniaja moje postepowania na coolnecie, bo mi osobiscie wydaje sie, ze wiecej osob chwali mnie za to, ze tepie lamerie bezlitoscie, niz mnie za to nie lubi :>
pyz... ty egocentryku... ja uogulniam i nie przyklejam etykiety poszczegolnym osobom... to i tak nic nie zmieni a tylko moze spowodowac niepotrzebne konflikty...
ale milo ze sam sie przyznales do winy
"Al... wytlumacz im..." - tym tekstem Grzdyl powalil mnie na ziemie po prostu A co do winy jakiejs i przyznawania sie, to nie mam pojecia o co Ci chodzi, ale fakt jest taki, ze ja kopie ludzi duzo, ale IMHO uzasadnione sa to sytuacje :> A jak ktos ma do mnie o to zal, to niech spojrzy najpierw na swoje postepowanie
Przyklady:
1. himself (moj ulubieniec) .. Wkurwial masakrycznie ludzi bindami typu "pech" i "no cienki jestes" po tym jak kogos zabil, mnie rowniez tym wkurwia, wiec za kazdym razem jak uzyje ktoregos z tych bindow leci
2. suoma (to od wczoraj) .. "Sklady nierowne" itd. itp. to teksty suomy, ale dupy sam nie ruszy, gdy mu zwrocilem uwage to wyskoczyl do mnie z ryjem, wiec od dzis i ten Pan dopoki sie nie nauczy samemu zmieniac teamy, za kazdy tekst *drugi z rzedu* tekst o skladach bedzie lecial
Zle? Dobre? Ja sadze, ze wyjdzie to na dobre wszystkim a przedewszystkim tym dwom osobnikom i moim nerwom
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum