radze sie zaoparztrzyc w najnowsza wersje NC bo lada dzien coolnet stanie sie serverem NC only. Czy skladalem zyczeni noworoczne wszystkim chyba nie wiec zycze wieluset fragow na serverach q2 i nie tylko bez zawalania innych spraw szczegolnie sercowych... w 2004
Orlan
Heh mi tam rybka wolę Holandię
tylko jak zamknął coolnet to nie bedzie i NC
i "bydła" więc chyba nie jest tak zle:)
i ta najnowsza wersja niczemu nie pomoże.
a tam huja nie zabawa !
wielka kurwa faza od roku bo kurwa wymagane nc
to wzialem jako przykladny gracz sciagnalem to goowno, skiopiowalem, zmienialem jebanego cfg'a
i kuurwa gralem!
jebane wavy i te inne syfy zrobilem wszystko po to zeby kurwa podporzodkowac sie adminom i ulatwic im te jebane życie z jebanymi cheaterami!
ale i tak prawie wszyscy w huja walili i grali na bitme itd...
no to ja z tydzien temu przeszedlem na bitme gdzie moge miec timery, zmienilem spowrotem tego jebanego cfg'a jush sie przyzwyczailem a tu kurwa nc only
JEBCIe SIE wszyscy kurwa niekonsekwentni orkowie i inne gollumy!
w huja se wszyscy leca i dac pograc normalnie nie dadza!
na zagranicznych huja to obchodzi czy masz bitme sritme czy kurde nc
grasz bo chcesz grac i srają tam na cheaterow. tam kurwa malo kto jest takim pedalem zeby cheatowac! a jak sie juz taki fagas rodzi to szybko zmienia zdanie bo musi to nudzi ;s
a nie kurwa antycheatersjka zabawa
a wogoole jush nic nie dodaje bo szkoda jebanych sloow
no i huj ze przeklinam?
wlasnie zobaczylm ten topic ktoory mnie tak wkurwil ze ho ho ho
!
I co z tego ze NC only jak i tak go zamkna - prawa komercji :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 11, 2004 9:32 am
ja nie jestem kiler-awf tylko [KAI]KILER.J
narazie mam neo+ wiec mam zmienne ip
za 2,3 tygodnie powrooce do sdi to wtedy ci podam ip
thx
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum