niestety w modzie sa ostatnio psychodeliczne texty Maslowskiej przesycone wylewnoscia slownictwa a brakiem tresci... jednym slowem przerost formy nad trescie...
czekam az czasy Lema powroca...
czytam wlasanie "kongers futurolgiczny"...
_________________ Optymizm to połowa sukcesu...
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 10, 2004 6:06 am
panom z ostatnich dwóch postów powyżej proponuje nic nie dolewać ;s
Jak bedzie wiadomo to bedzie wiadomo. Na razie chyba sprawa sie rypnie bo powiedzialem wyraznie - sam organizowac nie bede wszystkiego. Ktos mial sprawdzic akademiki, ja moge pogadac z Cyberlandem, a nie wszystko na mojej glowie :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nom all jest na biednej malej chorej glowie viteza ;] :p :> <joke>
jak by nie bylo masz am kolo siebie jakiegos wspolnika sliwa i jeszcze pau co sie angazowali o to cale zajscie ... wiec powiedz im zeby pszyszli do ciebie na piwo pogadac, a jak przyjda to nakopaj im do dupy i niech lataja zalatwiac
w takim tempie to my nigdzie nie pojedziemy... chyba tylko po to aby spotkac sie i umowic na termin nastepnego zjazdu oraz wyznaczyc osoby ktore "powinny sie tym zajac" w przyszlosci...
panowie czas leci a moj parkinson coraz bardziej mi dokucza... nie mowiac juz o hemoroidach...
bierze sie ktos do roboty czy mam sam tam wpasc i narobic wszystkim wstydu? serio... zrobie to jezeli poza Vitkiem nikt nie kiwnie palcem... kazdy obiecuje a nikt nie dziala...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum