Wrzucilem na download ponad 500MB uzytkow komputerowych w stylu: McAfee virusscan, windows 200 service pack 2, mssql server, mnostwo programow pointto point, najnowszy mediaplayer 9.02b, ICQLite, najnowszy mIRC, i wieeeleee innych (ponad 100 programow).
Na razie nie sa dostepne i po to to pytanie - udostepniac je na downloadzie czy darowac sobie "bo to rzeczy nie zwiazane z q2ctf" ?
(no kilka sterownikow np do karty graficznej, logitech mouseware najnowsze, czy powerstrip to przydatne graczom, reszta niekoniecznie dla graczy).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Pią Gru 13, 2002 5:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Raczej powinienes to wsadzic, ja kilka razy szukalem sterownikow do myszy czy karty graficznej i musialem sciagac je zza granicy (na modemie nie jest za wesolo) a szukanie tez duzo zajmowalo
Moim zdaniem walnij je, chyba to nikomu nie bedzie przeszkadzac :S
Zapomnialem dodac- termin ankiety to dwa dni, jak bedzie ponad 50% za to udostepnie je w niedziele w nocy. Aha... wiekszosc pochodzi z DVD z PC World Komputer Listopad 2002, a najnowsze Logitech Mouseware (9.75) dosc latwo googlem znalazlem na polskiej stronie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
witez good pomysl ze stuffem lamkom sie przyda
blade za zagranicy raczej te same transfery chyba powinny byc co ?
ja mam czesto z zagranicy to samo co z polski.
a jak masz problem cos znalesc zawsze jest plikoskop.pl
Moze jeszcze jakies mp3, albo Hot_teen_cumshot_facial.avi ?
Bez jaj, tylko uzytki. chyba mnie za glupca nie uwazasz co? :P
Uzytki komputerowe, demka, mapy, programy do q2 (btw do maporobcow - podeslijcie mi na maila programy do robienia map wraz z krotkimi opisami), patche, dodatki i tyle. Pojemnosc mimo wszystko mam ograniczona.
Aha i mecze dalej kaszuba by mi stare zbackupowane download.ctf.pl podeslal :) bedzie sporo stamtad.
Moglbys jeszcze jakies smieszne rzeczy zwiazane z quake np. mp3 jak koles gra w q3 i jak przezywa ;p i takie tam.
Ogolnie jestem za tymi roznymi rzeczami w download.
Po raz enty mowie: chcesz cos zobaczyc w downloadzie? Podaj skad to moge sciagnac lub wyslij do mnie emailem.
Bo nie mozna sie wszystkim na raz interesowac i znajdywac - mnie np nie interesuja za bardzo czyjes uzewnetrznianie sie przy graniu w quaka nagrane w mp3 - jesli uwazasz to za interesujace i posiadasz/wiesz gdzie znalezc ten plik, i chcesz sie podzielic z innymi - wyslij :)
wiecej wszystkiego ;d
bo obecnie jest tam moze 10% starego downloadu
wiem ze nie da sie wszystkiego tak odrazu ;]
ale napewno wiecej programoow potrzebnych do q2 , wiecej map i pakoow
Wiecej map???!!! Nie ma wiecej... tzn jest ale to naprawde beznadziejne mapy :) (i ja ich nie mam).
Wiecej pakow bedzie jak dostane stary download.
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 13, 2002 10:04 pm
dla mnie możesz tam wszystko wzucic co je uzytecne [to co wymieniles ]
<czytaj: napefno sie pszyda>
Ostatnio zmieniony przez Kiler Pią Gru 13, 2002 10:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum