a bo ja downa mam i nie wgralem map do servera wszystkich bo zapomnialem... i najpierw jak graliscie pyza szyna suuoma i kribor to chcialo sie zmienic na q2ctf4a.. a takiej mapy nie bylo.. [teraz juz jest].. a dzisiaj okolo poludnia na as2m7.. [teraz tez juz jest] ;D powgrywalem o wiele wiecej map oczywiscie.. moze nie zapomnialem o jakiejs ;D
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 07, 2004 3:39 pm
wystarczy ze te co masz w folderze/paku będą w mapliście ;]
wtedy nie będzie wpadki ;]
Bo jak nie ma mapy to kazdemu pisze ze padl. Cos w stylu "Server crashed, could not load map blabla.bsp"
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A ja tylko ad. mojego poprzedniego posta w tym topicu - Yossarin i Orlan poprawili qq, mozna w koncu sie pobawic na 2sides i ctffive na coolnecie :> szkoda tylko, ze takie kosmiczne lagi sa na nim ostatnio
nie ma takiej opcji :/ niestety...
ale jak juz sobie o marzeniach gadamy to ja chce sie znalezc na hawajach .. byc bogatym, zeby laskeczki kolo mnie skakaly jak ocipiale. No i oczywiscie wszedzie za mna by chodzil koles z walizka pelna najlepszego na swiecie zielska ... i kercil by mi blanty na pstrykniecie palcami. I kurwa niczym ym sie nie martwil ;o :>
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum