Wysłany: Pon Sty 12, 2004 9:06 am
Usłyszałem tylko tyle od admina satfilmu.
(mail od admina)
--
"Na obecną chwilę nie jestem w staie uruchomić 2 serwera Q2. Proswzę przypomniećsię za jakieś 3-4 tygodnie - może wyedy da radę coś w tym temacie zrobić.
Marcin Baranski - SatFilm
ul. Hutnicza 20 87-800 Wloclawek
administrator sieci tel. +48 54 236-74-12
admin@satfilm.pl ; www.satfilm.pl"
--
Więc poprostu zostałem spławiony i CHWD-Satfilmowi. Koniec tematu (chociaz na jakiś czas), no chyba, że ktoś ma większy dar przekonywania to niech sprobuje sam.
Vitez a wiesz ze mozna samemu robic boty??pierdolnij wszystko na maxa i nie bedzie taki glupi
Ta, ale to po pierwsze trzeba umiec po drugie musi sie chciec. A ja ani nie umiem ani mi sie nie chce - bo i po co skoro sa serwery na ktorych dobrze mi sie gra.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
co ci to da ze pierdolniesz wszystko na maxa, jak i tak taki glupi bot nie bedzie bawil sie grapplem, bedzie mial skilla 100%, nie bedzie latal ze szmatami.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum