a poza tym na takiej mapie jak ctf1/2 i wiele wiele innych jest taka sytuacja ze wavy sie nachodza na siebie.... own ps/enemy ps/quad no i ile rzeczy moge sobie poodliczac?
Zly przyklad... q2ctf3b rulez: own quad, enemy quad, own ps, enemy ps :> szkoda ze red armora nie ma ;) i ammo packow ;) ale do nich nie mam wavow (red armor i paczki).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A kiedy do Was w koncu dotrze, ze sa boty pod NoCheat v2.34 ? Przeciez zmianka z 2.31 czy tam 2.32 byl poprzednie, do 2.34 to byla chwila moment i juz cheat poprawiony, i to samo bedzie z kazdym kolejnym NoCheat'em
p.s.
duzo googlowalem i znalazlem sporo fajnych rzeczy
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Taaa wiem, ze teraz bede uznawany za cheatera bo sie przyznalem ze znalazlem pare rzeczy, przez jednych na zarty przez innych serio, ale ciekaw jestem ilu z Was tak naprawde rozumie idee mojego dzialania
ciekaw jestem ilu z Was tak naprawde rozumie idee mojego dzialania ;)
Wg mnie i tak kopiesz lezacego skoro Coolnet maja zamknac... bezsens :P
Napisze ci to samo co szynie:
Zaloz google leniuchu(ju ;) ) :P
Po pierwsze nie podam linku publicznie ;]
Po drugie *MOZE* dam link kilku osoba jak COOLNET bedzie faktycznie NoCheat Only
Po trzecie ale raczej w to watpie ;] Dam moim kochanym [S]taruchom co trzeba i bedziemy psuc
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum