Wysłany: Pon Sty 19, 2004 3:47 pm Jaki chcecie zjazd w Wawie ?
Wiadomo, ze bedzie to w dniach 6-8 luty. omen dal propozycje: 6 lutego sie zjawic, wziasc cafe na noc, i 7 lutego do domu. Ja proponuje np. wziasc w piatek od 18:00 do soboty 18:00 cafe, zeby miec wieczor + noc + dzien, no albo propozycja Viteza. Wiec sa 3 opcje:
1. omena (nocka = 12h)
2. moja (dzien,noc,dzien = 24h)
3. Viteza (dzien,noc,dzien,noc,dzien = 48h)
omen spamer pierdoli jak lamer
dzis jedno piwko siekna i mysli ze juz wszyscy wymiekna
chodzi szeroko ubrany bo czuje restecta do mojej mamy ;D
ma male jajeczka i do tego mala swiecaca paroweczka ;P
lubie goscia nie wiem czemu i nie widze w tym problemu ;DDDDDDDDD
PEACe!
Ps. Obiecalem om ;P
Jak ludzie zjada sie juz to zostac dzien dluzej niewychodi wcale az tak drogo jak by sie wydawało. A jak juz sie robi duza impreza to ja jestem za by trwala conajmniej 2 dni i na trzeci wyjazd. To jest 100% wiecej picia niz w pzypadq jednego dnia Na jeden dzien to dla duzej ilosci ludzi dupy sie niebedzie chcialo ruszyc. Jechać setki kilometrow poto by next dnia wracac to troche po chuju. Ja proponuje 48! a pisze post by innych namowic. Jesli ktos chce mniej to se najwyzej wczesniej wyjedzie, inni niech sie bawia dalej :}
_________________ " mess with the best die like the rest "
babach!
Ja na poczatku (mozna poczytac w watkach) tez bylem za opcja 24h ale mi marudzili ze na 1 dzien to nie oplaca sie przyjezdzac (koszty transportu i tak takie same, a nocleg o jedna dobe wiecej to tylko ok 30zl wiecej).
Vote moja opcja :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Hmmm, dla tych ktorzy beda chcieli zostac druga noc, mozna zalatwic czesc cafe (i tak Panowie z Cyberlandu odpowiedzieli na jednego maila mowiac: "mamy 34 komputery, z czego 21 komputerow mocnych, pozostale to raczej do korzystania z internetu")
Vitez a Ty miales mi na GG/ICQ napisac co dokladnie juz zalatwiles i co? Ch*j wielki bombelki a ja bardzo potrzebuje te informacje
Vitez a Ty miales mi na GG/ICQ napisac co dokladnie juz zalatwiles i co? Ch*j wielki bombelki a ja bardzo potrzebuje te informacje
Ooo nie pamietam kiedy ostatnio wlaczalem GG/ICQ... hmm z tydzien temu? :P . Do mnie jak cos to najlatwiej na maila - to najczesciej odbieram, poza tym napisalem ci juz w innym watku :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
aj kiler, nie znasz Adolfa to odpusc, bo prawde mowiac to nie wygrasz z nim - on tu jest 6-7 lat, a Ty ile? 2? 3? troche wieksze znajomosci i mozliwsci ma Adi, wiec ciiiii* poki jeszcze nie bija
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum