po1. logujcie sie (bo sa ankiety i jest pare opcji do ktorych "goscie" nie maja dostepu)
po2. komentujcie newsy
po3. zglaszajcie jakies swoje propozycje, co chcieli byscie widziec w CTF.pl
po4. glosujcie w ankietach!
CTF.pl dziala dla Was. wiec prosze zebyscie dawali jakies wskazowki jak ma funkcjonowac CTF.pl Jak wiecie mam w tym roq maturke i nie dam zbytnio rady sie za bardzo udzielac, to sa ostatnie podrygi. teraz sytuacja jest trudna bo vitez rozplynal sie w cyberprzestrzeni
aha i robcie cos zeby bylo o czym pisac to tyle
_________________ Team3M Elite Mates [3M.kfak]
Ostatnio zmieniony przez kfak Wto Sty 27, 2004 5:46 pm, w całości zmieniany 2 razy
Wlasciwie to juz nie ma o czym pisac. Scena jest dosyc mala, wiekszosc osob sie zna, malo jest nowych i ich raczej juz nie bedzie (COPiki!), wiec nie ma sensu prowadzic servisu, ktory opisuje mod q2ctf... ALE! Ale wywiady to calkiem dobry pomysl, tak samo jak fan-art czy inne bzdety - tak na podsumowanie =] Tylko ze lepiej zamieszczac to wszystko na forum, bo na glowna strone malo kto zaglada i to sie raczej nie zmieni .. forum jest wystarczajace, nie zmnieniajmy tego na sile :/
teraz sytuacja jest trudna bo vitez rozplynal sie w cyberprzestrzeni ;)
Dziwne... mozesz sprecyzowac? Na forum zagladam codziennie, na maile odpisuje czesciej niz codziennie. Nie wydaje mi sie bym sie rozplynal. Tylko grac na serwach nie mam czasu, ale pare dzialow powoli tam dokrecam (ostatnio liste serwerow :P ).
Niestety dzial "jak postawic serw" musi chwile poczekac bo cos schrzanilem z zipem i nie mam czasu potestowac co moge usunac a co nie... a co dopiero opisac... choc zarys poradniczka juz jest (czyli co w jakim configu i gdzie sie ustawia/powinno ustawiac).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
zrobcie cos zeby na ctf.pl logowalo sie auto z ip czy tam cookies to bedzie po problemie... mi osobiscie nie chce sie za kazdym razem logowac bo to za duzo zbednych ruchow, zeby potem np przeczytac w komentarzu cos typu
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum