pyz zabij mnie to sie odrodze w jeszcze bardziej upierdliwej postaci...
juz taka moja natura ze potrafie sie podniesc po kazdej porazce z jeszcze wiekszym zapasem doswiadczenia i jeszcze wiekszym przekonaniem ze wszystko jest do zrobienia...
a poza tym mozliwosc do zadania mi jakiegokolwiek bolu trafia sie raz na 3 lata kiedy mars i neptun sa w jednakowej koniunkcji wzgledem pasa oriona...
Przypomnialy mi sie cudowne lata dziecinstwa i dojrzewania w otoczeniu pieknych czarodziejek z Ksiezyca... No i oczywiscie Cubasa z ekipa...
Japonskie bajki to kawalek mojego dziecinstwa...
Az mi sie łezka w oku zakrecila...
Co do zjazdu to bialystok dal dupy ale w sumie nie dziwie sie ze ludzie sie zaczeli wahac bo cos nam organizaja szwankowala... Nie bede wskazywal na nikogo palcem ale ten kto jest po czesci winny wie ze mogl zrobic wiecej... Mogl cos zrobic... Ale nie zrobil... Wszystko padlo na tydzien przed faktem chociaz ze zaczelismy gadac o tym ponad 2 miesiace temu... Nie ma to jak organizacja...
A bialystok tak czy tak mogl przyjechac... Nie stwarza sie takiej sytuacji ze najpierw cos mowicie a pozniej milczycie i udajecie glupa... Trzeba byc konsekwentnym a nie POTWIERDZAC SWOJ PRZYJAZD a pozniej olewac wszystko myslac ze to Was nie dotyczy... Chociaz nie tylko Bialy tutaj zawinil... Ale macie nauczke na przyszlosc... Chcecie turnieju... Chcecie zjazdu a pozniej dajecie dupy na calej dlugosci... KONSEKWENCJA... Dziady... Wszystkim cos nagle wypadlo... NAGLE... Tak sie nie robi... :p
szyna ja w ostatniej chwili dolonczylem sie do koelsi z klasy jakso nie pomysalem ale puchy itp miel izaproszenai mogi cos powiedziecd .. ale cos poradzic no zjebalem przyznaje sie !
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum