No No NAJEPSZEGO, zdrowia, szczescia, pomyslnosci, zeby ci sie tam z Pualinka ukladalo i zebys co machniecie myszka kogos trafial z raila . Tutaj teraz masz [-^-^-^-^-] (no walsnie wiesz co to ?? to jest tort urodzinowyma i ma nawet 19 swieczek tylko nie widac bo stoja w rzedach a w jednym zamiast 5 sa 4 ) Pomsyl zyczenie (TYLKO KURWA NIE WYPOWIADAJ BO ZJEBIESZ !! ) i siup
I jescze raz wszystikego....
A tak na marginiesie to urodziles sie dokladnie rok i tydzien po mnie
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
No alez caly dzien bylo info na gg no i oczywiscie nawet jak bym chcial cos tutaj napsiac to od rana nie bylem w stanie. Wknocu 20 latki to ja i ty to wlasnie my .... la la la i jescze jeden i jescze raz, sto lat sto lat niech zyje nam potem w srodku dnia troche przetrzezwialem przykimalem godzinke, do wieczora bylem jak nowy, i sie rozpoczol --------- balet ktory trfal do soboty rano praktycznie, bo bylo nas czterech obchodzacyhc 2 blizniakow z 5.02 i pacjent ktory sie urodzil w tym samym dniu co ja 10.02 dzisiaj tak naprawde doszedlem do siebie a najlepsze jest dopiero przed nami bo mamy w ekipie koleszke ktory sie urdozil 29.02 i takie prawdziwe urodziny ma co cztery lata Wiesz co sie wtedy dzieje
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum