Orientuje sie ktos czy idzie posciagac jakies gierki z neta ?
Takie starsze gry .. np. heroes2 , viper racing, etc.. czyli stare nie zajmujace duzo gierki.
I jak idze to z kad .. mile widziane jakies linki (oprocz google.pl i bez kazy )
"oprocz google.pl i bez kazy"
google.com albo emule .. tu jest wszystko :/
sorry .. ale jestes leniwy - znalazlem te 2 gierki w pare minut, ale linkow ci nie dam - pomecz sie
a ty koza nie siej herezji, bo twoje posty moga zaczac w dziwny sposob znikac
Wysłany: Sro Lut 25, 2004 5:51 pm
Stare gry to stare gry:
MUSICIE zagrać w rewelacyjną platformoowke wszech czasów.
Zabawna i cool do dzisiaj...
Chodzi o Earthworm Jim i Earthworm Jim 2
nie mylić z beznadziejną "kontynuacją" Earthworm jim 3d
to adi ... zauwazulem ze znasz sie co nieco ... ja wpisujac haselko na googlach np "viper racing" znalazlem sterte smieci do niczego nie przydatnych mi ... nie znalazlem zadnego konktetnego pliq do downloada ...
Powiedz mi abi co takiego wielkiego wpisujesz porocz tytulu gry i na co mam zwracac uwage po wpisaiu ów hasla .. ?
ktos mnie musi nauczyc .. jestem "swierzym interauta" (ale poje***ne slowo)
ps. Prince Of Persia rula .... <- gierka potrafi niezwykle wqrwic :>
A ile juz masz trojanow i wirusow na swoim komputerze? To samo tyczy sie emule itp. IMHO najpewniejszym programem jest DC++ i tam nie bedzie akcji, ze ktos ma plik o nazwie zajebista_gra_quake2.zip a sciagniesz jakiegos windowsa [no dobra, jest to mozliwe, ale szybko takie ludki sa usuwane]
pyz fakt....
ale mam zmienne ip... wlaczony norton internet security... ii raczej sie nie boje jakiegos ataku z zewnatrz... poza tym jak narazie sie sprawdza...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum