Wysłany: Sro Lut 25, 2004 10:24 am Majowka, majowka... tuz, tuz !
Chcialbym sie zorientowac czy komus podchodzi taki pomysl tanie wino majowe powietrze i natura ... - okolice Czarnej b-stockiej ... :] oczywiscie jak sama nazwa wskazuje party bedzie w maju ... - ja i moje ziomki jedziemy - jak sie ktos bedzie reflektowal to zapraszam ... - fajnie by bylo aby przeczytac konkretne wypowiedzi bo ten standardowy syf mozemy wszyscy sobie odpuscis - prosze wiec przemyslec co macie zamiar przekazac ...
Olka to jest tak - oczywiscie ze Zibish tesh bedzie jak i Tatanka i prawdopodobnie Dany i Pecik i cala reszta studentow z Wrocka ... Oni by nie przepuscili okazji tygodnia w lesie badz co badz w doborowym sqadzie i doborowym zaopatrzeniu ... tymbardziej ze mam zamiar do Amsterq pojechac przed zabawa, sprzedac fajki i przywiezc conieco ... :>
----- bedziem latac wysoko pacz zeby kolec nie ukuj w oko ... :> -----
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
hyhy... potrzeba mi jakiegos lepka z bialego ... - albo najpeiej 2 chetnego na tygodniowy wiraz do AmS - taniej z przejazdem przez niemcy a ten kto nie byl holi to bedzie zobaczyc mogl ... :] - nie powiem Icer licze na Ciebie ... :]
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum