Szady na turniej nagram ci cd z all demkami jakie znajde wiec odemnie bedziesz mial ich sporo all ff jakie mam to napefno bedziesz mial all z 2 i 3 turnieju i 1 jak znajde wiec bedzie gites bedziesz mial z kilkaset demek do przejrzenia
ja to juz mam pomysl co do filmu ... ci co ogladali ten filmik z dm'a to widzieli ze tam bylo wymienianie graczy i pokazanie kilku fajnych akcji w ich wykonaniu ... w tym filmie o ctf'ie co bedziecie robic mozna zrobic cos podobnego tylko ze nie pokazywac poszczegulnych zawodnikuf tylko klany kilka lub kilkanacie akcyjek danego klanu i bedzie vitez znaczy sie gitez
_________________ http://ewc.ctf.pl
ewc przegralo ;o ?? to znak ze ziut zjebal na ctf1,ctf2,ctf3,ctf5,lf1 i na sumie6
jezeli chodzi o klan [3M] ... a w szczegolnosci mnie i kriga, to mozemy podrzucic fajne demka, zroznymi sztuczkami i akcjami ...
jak cos - priv ;]
GG: 2341173 icq i mail nizej
o malo bym zapomnial od dluzszego czasu myslalem o zrobieniu filmiku takiego, ale w dm2 [nie wiedzialem ze mozna w *avi, co zmienia postac rzeczy... i od wyjscia pff marzenia o filmie 3m staja sie coraz wieksza realnoscia [dm & ctf :>], jeszcze nie wiemy czy to wypali, ale materialy ktore zostana urzyte, w produkcji, moge dac robiacym PCF :*
/edit: takie male ALE, moze jednak narazie sie wstrzymajmy z produkcja PCF i poczekajmy na rozbudowe ctf.pl i wkrecmy w to ludzi z UT, q3? filmiki z q3 sa l33t ponoc [wlasnie sciagam :>]
wiec moze polish capture festival, niech bedzie, ale nie tylko q2 ? co wy na to :O ?
Hyh tak myslalem ze jak juz szadzik sie przyzna to sie rzuca na niego z setkami demek :>
A ja podsumuje krotko: to potrwa.
Btw: akcje calych teamow? Ekran musialby byc podzielony na kilka czesci: quader zdejmuje wrogiego fc, swoj def czysci w tym czasie baze wlasna piersia oslaniajac swojego fc ktory majac rakiete tuz za plecami przyklada flage tuz po odlozeniu jej przez quadera itp :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nieeeeeeeeeee ... nie o to chodzi chodzi o to zeby to jakos zrobic z przejsciami . jakas akcja quadera puzniej przejscie i obronaca sieka reile jak na zbocie puzniej cos jeszce i tak dalej
_________________ http://ewc.ctf.pl
ewc przegralo ;o ?? to znak ze ziut zjebal na ctf1,ctf2,ctf3,ctf5,lf1 i na sumie6
[quote="xman"]jesli chodzi o demka ewc to moge przygotowc najlepsze
PS: kfak skod sciagasz te filmiki >??[/quote]
kwaq zapewne sciaga te filmiki z ORGA.
[url]q3arena.gry.wp.pl[/url]
A tak pozatym to wie ktoś czy demko można przewijać?:D Do przodu i do tyłu?:D[/url]
_________________ ;>
Witam
Niech Quad bedzie z tobą chłopcze...
Przewijac mozna ale tylko w programach odtwarzajacych demka a nie w Q2 . Np demoplayer albo keygrip ... niestety nie posiadam i nie ma na download.ctf.pl . Jakby mi ktos podeslal mailem to bylbym wdzieczny :) (bo mi sie teraz nie chce szukac, ide spac a jak sie obudze moze ktos juz podesle).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie wiem gdzie sie z tym wisac..
Chodzi o to ze brakuje mi kilku mapek np. q2ctf3b, sctfX(czy cos takiego nale nie sumactf bo to mam) i jeszcze kilka. Vitez moze bys co wzucil do download'a... I czemu nie gracie na ctffive ???? zagrajcie se fajna mapka (polecam-tylko z downloada nie dzila tylko ta w paku z "mapy wieksze"-przynajmniej u mnie)
Zarowno q2ctf3b jak i sctf* sa dostepne na downloadzie. Podpowiedz: sctf* to Strogg maps :) . A ctffive zmienilem , powinna byc dobra (wzieta swiezo z servera na ktorym dzialala :) ).
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum