Zapewne w meczach CB bedziecie chcieli grac czasem na serverach polskich. Jak narazie my (admini cb) nie mamy zadnego PW do zadnego servera, wiec tutaj prosba, bo nie znam adminow odpowiedzialnych za zrobienie PW do serverow:
3m
UAM Poznan
Coolnet
Bo na 80% jesli nie bedzie PW raczej nikt nie bedzie gral na serverach, raczej niektore osoby wiedza czemu i jak to wygladalo ostatnio.
Jak narazie najlepszym serverem dla "Zagranicy" jest UAM Poznan, potem 3M server. Nie sadze zeby ktos chcial grac na Coolnet..
To tak aby potem nie bylo problemow.. Wiec jesli chcecie grac w PL zalatwcie PW na te servery.
Jezeli chodzi o 3m to nie wiem co z tym serverem sie dzieje.. jakis idiota zrobil wlama z niego gdzies i narazie nam go wylaczyli ( ale niedlugo powinen wrocic..
Update: na UAM nie ma ogolnego hasla admina... trzeba prosic o indywidualne?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
przeciez Oma powiedzial ze nie ma admina dla CB na UAM :? , komu go podales?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum