...ok pora zamknac topik bo se admin posta znow nabije ;]
xXx [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 05, 2004 10:22 am
MUonline jest za free, wiem bo gralem w to conieco i mam znajomych co w to graja. Dla polski sa nosne lagi jak sie ma dobre lacze wiec mozna grac, zasada jest prosta (jak powiedzial Adolf) D2 w 3D
Z rpg podobnych widzialem jeszcze ostatnio BioSfrea platne, jednakze (nie jestem pewiem) jest jeszcze dostepny 14 dniowe darmowe demo, puzniej trzeba placic, bodajrze minimalna stawka to 7 euro za miesiac.
Next rpg podobny to Tibia w co wiecej gralem, grafa nie jest wyszukana ale jak ktos sie wkreci to pochlania na dnie i noce dostepna w 2 wersjach darmowej i platnej, platne konto daje wiecej mozliwosci z gry, dostep do wszystkich miast, wiekszej ilosci czarow etc.
PS: Nie czytalem all postow tylko pare ostatnich, wiec jak po kims powtorzylem to sorry i nie czepiac sie.
Ostatnio zmieniony przez Kala Pią Mar 05, 2004 3:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
xXx [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 05, 2004 2:47 pm
Linki do gier ktore opisalem wczesniej po krotce.
Mu online: www.muonline.com
Tibia: www.tibia.com (www.tibia.de - dobry servis o tej grze)
BiosFear - wejdz na google wpisz biosfear i to bedzie 1 or 2 linka, przynajmniej ja tak zawsze znajdywalem (dokladnego linka nie pamietam, pozniej moze zamieszcze)
MUonline jest za free, wiem bo gralem w to conieco i mam znajomych co w to graja. Dla polski sa nosne lagi jak sie ma dobre lacze wiec mozna grac, zasada jest prosta (jak powiedzial Adolf) D2 w 3D
Z rpg podobnych widzialem jeszcze ostatnio BioSfrea platne, jednakze (nie jestem pewiem) jest jeszcze dostepny 14 dniowe darmowe demo, puzniej trzeba placic, bodajrze minimalna stawka to 7 euro za miesiac.
Next rpg podobny to Tibia w co wiecej gralem, grafa nie jest wyszukana ale jak ktos sie wkreci to pochlania na dnie i noce dostepna w 2 wersjach darmowej i platnej, platne konto daje wiecej mozliwosci z gry, dostep do wszystkich miast, wiekszej ilosci czarow etc.
PS: Nie czytalem all postow tylko pare ostatnich, wiec jak po kims powtorzylem to sorry i nie czepiac sie.
Diablo w 3D
znaczy kolejny miesiac wyjety z zyciarysu
[offtopic] Tibia jest za cukierkowa i grafika zalosna
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum