Wogole Chrom .. ambitny z ciebie chlopak .. zamiast sie pytac moglbys juz dawno nauczyc sie, nie tylko ze mIRC to klient irc'a pod winde, ale takze jego obslugi ... malo to stron o irc'u? ...
poza tym jak mozna nie umiec obslugiwac sie ircem ? :>
przeciez ten program jest zrobiony tak zeby nawet najwiekszy idiota umial sobie pogadac
bez urazy...
i ja nie wiem jak ty sciagales irc jak ci nie chcial pod xp dzialac
Normalnie po ludzku mozna nie umiec poslugiwac sie ircem.
Dla Ciebie chrom polecam gIRC (Gamers.irc) specjalnie przerobiony dla graczy roznych gier. Jest prosty i latwy w obsludzei jak dobrfze pamietam ma obsluge jezyka polskiego tzn jest po polsku W tej chwili nie podam Ci linka skad mozesz sciagnac bo jestem w szkole... no ale na google jak wpiszesz gamersirc to powinno znalesc :]
hahaa nie no hrom jestes boski hehe bez tego na qlnecie wpisz #q2.ctf czy jak tam jest i styka heehehe nie no kurwa haahahha ale sieka hom rozjebales mnie wielkie yo heeh
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 18, 2004 7:22 pm
chromiasty wpisz w wyszukiwarce wp.pl:
opis irc
i ta poczytaj, bedziesz wiedzial co i jak ;s
irc to szajs :d [ale te badziewie jednoczy ludzi :S]
heh dobre ja jusz to dawno sam zrobilem i siedze jusz od tyg bodajrze na tym zjebanym ircu i tylko cdkeya dla debiluw daje nic tam sie nei dzieje ide wlocze to guwno bendzie wiecej osub no i kurwa nie smac sie ze mnie =) jezu jak ja to pisalem to sie zjarzylem wiec po co te kometarze na moj temat ze jestem rozbrajający ale NUDA Budzik robi novy temat zjebalo mu sie q2 jak chce grappla wyciognoc to mu wypierdala
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum