Wysłany: Pon Mar 22, 2004 3:45 pm problemy z quake2!!
Witam...
Stworzylem ten topic z mysla iz wiele osob grajacych w quake2 ma czasami problemy z ta gra.
Sam wpadlem w jeden z takich problemow, wyglada on tak :
W czasie gry na jakimkolwiek serverze gdy uzywam Grapple wywala mi quake2.exe. dlaczego??
juz przeinstalowalem q2 i nic... nie wiem jak mam sobie pomoc... nie gram juz 2,5 tyg, wpadamw depresje, licze na pomoc.
1. moze masz jakis blad w cfg ?
2. sprobuj odbindowac i zbindowac go jeszcze raz
3. nie uzywaj grappla :]
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 22, 2004 8:10 pm
1. jaki masz system?
- mozliwe ze jest jakas kolizja dllkow uzywanych w q2 z windosowskimi[siakies ustawionka grafy albo cus]
i teraz jedizemy:
jak juz przeinstalujesz system [chyba ze teraz masz w miarę czysty]
instalnij kfaka.
nie dodawaj zadnych swoich pakow. [tylko standardowe paki + mapy z download.ctf.pl lub serwa]
tak jak spidiash dobrze mowi pochodz po mapie z standarddowym cfgiem ze zbindowanym hakiem.
jezeli bedzie oka
to wrzuc swojego cfga i zobacz czy ładnie dziala
jezeli nie - pobaw sie cfgiem
jezeli tak - wrzucaj jednego swojego paka i patrz czy q2 good chodzi i tak po kolei ;s
Spidi to co mowiles to juz robilem... bindowalem chyba pod kazdym klawiszem grapple i nadal d..a!
Kiler mam XP'eka a dysk jest prawie czysty bo jakies 3 tyg temu instalowalem nowy system i formatowalem caly dysk... zabawe z instalowaniem nowego quake2 tez mam juz za soba, na samej podstawce grapple tez mi sie zawiesza... to jest jakies pierdzielone fatum...
albo jakis znak... !G!R!A!J! !W! !D!e!e!Ma! hehs...
ale dzeki chlopaki za zainteresowanie...!! WIELKIE THX!!
'oczywiscie zapraszam do wpisywania swoich problemow'
Wgrupie jakos damy rade!
no to co nie masz wyboru i musisz uzyc sposobu nr 3. zapewniam 100% skutecznosci :] hehe
i ja tak tylko sobie strzelalem co mozna robic bo 1 raz slysze zeby ctf sie jebal jak sie uzywa grappla :]
Grzdyl... SSIJ!! ;]
pomijam ten fakt ze mkasz dysk 120GB i jedna partycje bo nie mozesz wiecej zrobic... HEHE
sppidi... ta opcja jest niedorzeczna...
killer win2000?? a masz moze instalke?? ;] przeslij mi przez GG
ekhm... jezeli chcesz pograc na boty i miec kfk to musialbys postawic server bo jezeli chcialbys zakladac normlanie przez multiplayer/start.... to nie pokazuje timerow (tak zawsze na Ras Comie bylo- taka cafe)
Kiler, pomysli sie...
grzdyl... wsumiew racja... musisz czekac na nowego windowsa... moze bedzie WindowsAZ for new computer grzdyla, i wtedy zaradzi sie
Kumanus jak chcesz to wi wysle taki fajny stoper na szyje... jak maja WFisci w podstawowkach i srednich szkolach... bedziesz sobie wlanczal i wylanczal... taki podreczny KFK...
aha killer a moze wiesz skad moge sobi sciagnac win2000 bo ja mysle ze to bedzie dluzej niz jedna noc sciagania przez gg... pomijam to jak by sie cos zjebalo i wylaczylo wtedy moj ISDN (modem) leci przez okienko
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum