To juz lepiej od razu wrzuc mi na maila zamiast na ftp ff , szkoda czasu :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Tzn gotowy w 100% nigdy nie bedzie bo zawsze cos do dorzucenia sie znajdzie :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie chce mi sie tego wszystkiego czytac ,moze juz ktos to napisal, ale przydalo by sie gdyby w downloads znalazly sie jakies celowniki... odrazu bym skorzystal
_________________ Carpe diem...;] Dystans sie liczy!!!
"Przecież każdy ma marzenia,tego nikt mi nie odbierze..."
Pewnie w pakach jakies sa, a pewnie paki jakies sa dostepne, a jak nie to beda :P
Denox powiedz jak ma celownik wygladac to ci zrobie na poczekaniu jak znajde 1 min wolnej chwili czyli prawie zawsze obojetnie jaki moge zrobic kazdy bardzo sie prosto robi w paku czy nie w paku obojetnie
Ooo to fajnie jak bys mogl mi go zrobic najlepijej zeby to byl ciemno czerwony celownik tylko nie zamaly i zeby sie "przcinal" tzn zeby bylo cos w ksztalcie + tego i zeby byl z otoczka taka "O" nio to by bylo na tyle , zgory dziekuje
aha i jak zrobisz to mi napisz na gg:2532120
ten celownik jest CUdo
;] cały ekran zajmuje :d hyhyhyhy nawet nie wiesz w kogo celujesz ;] the best celownik ma TYlosh na cały ekran na turnieju widziałem jest cudo ;]
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
-> od ludzi z DM'a i poczatkujacych w CTF
przydalby sie w downloadzie MOD CTF'a
bo za cholere go nie ma na innych portalach o q2, a co dopiero na ctf.pl !!
[ludzie prosza z dm'a zeby im wyslac, a ja mowie ze w download.ctf.pl jest, wracaja po 5min i mowia ze nie ma...]
Theodor gdyby go tak ktos zmniejszyl o polowe to byl by dobry ,sam bym to zrobil ale nie zabardzo wiem jak,jakby ktos sie tego podjol to niech mi da znac na gg albo pm
To co widac na fotce to nie jest caly screen tylko wycinek. Normalnie jest on mniejszy.
Tu masz link do niego: http://son.teodor.w.interia.pl/pics/ch3.pcx
Jak bedzie za duzy to moge go zmniejszyc.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum