Wysłany: Wto Kwi 06, 2004 6:35 am
XP / Me / 2K / SUXX...
a najlepiej sie gra na linuchu..:P
_________________ Dont joke around me. Its just me, an ordinary anime & manga fan: jokeUsa.
==--
Searching for me?: #anime, #hentai-games/anime@irc.rizon.net or just msn:jokeusa@tlen.pl.
==--
Jeden madry sie znalazl 8) , najlepsze rozwiazanie to jak cos nie dziala pod XP wywalic XP bo to badziewny system.
A z kazdym sie trzeba nameczyc by znosnie dzialal (nie liczac Macow ;) ).
Adolf - 2k tez trzeba wyglaskac (ot chociazby servie packami by gry o directx nie jeczaly).
Ja swojego Me chyba ze 3 lata szlifowalem i teraz juz dluuugii czas mi slicznie dziala, jak juz cos sie sypie to w hardware :? (ostatnio zasilacz mi szalal i prawie cale bebechy spalil - na szczescie zdolal tylko procka).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum