Wysłany: Sob Kwi 10, 2004 9:19 am
No kur%# niedlugo tu bedzie 50% osob z banem a reszta sie bedzie bala odezwac - zeby bana nie dostac.... Coś na tym forum sie zjebało... ale napewno nie ludzie wypowiadajacy sie... WOLNOŚĆ SŁOWA - słyszeliście o czymśtakim
vote no ;p tygrys pisales ze to sie rozpetalo od momentu gdy wszyscy sie dowiedzieli ze xXx to ty. To jest parwda i rozumiem to bo jezli amsz bana to masz bana, ludzie tak zaglosowali i powinienes to akceptowac a nie wkaradac sie pod innym userem i nie powinienes sie udzielac na forum bo tak ludzie chca !!
ps
teraz chyab wiekszosc jest za tym by mookee nie byl zbanowany i gdzie te twoje znajomosci ;p
niach niach
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
Ten smieszny koles co mowil ze ma znajomosci...
hehe pewnie je ma - wsrod babc sprzedajacych pietruszke na bazarze albo wsrod mafii podstawowkowej heehe
takim kolesiom sie k.... u nas w stolicy to od razu rece lamie i po klopocie....
jezli masz bana to masz bana, ludzie tak zaglosowali i powinienes to akceptowac a nie wkaradac sie pod innym userem i nie powinienes sie udzielac na forum bo tak ludzie chca !!
O tak mi sie wlasnie skojarzylo to zachowanie... z pewna charakterystyczna definicja jednego slowka: troll. Kto wie ten skojarzy, kto nie wie: http://www.sf-f.pl/faq03.html#17
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Trudno stwierdzic czy forumowicze chca Tygryska na forum czy nie gdyz ankieta byla nieobiektywna. 5 czy 6 odpowiedzi na tak 1 na nie. Cos tu jest chyba nie tak?
Max a ty co taki cwany? U was w stolicy takim lamia rece? To sprobuj mi polamac jak jestes taki kozak!
_________________ I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
bo sam jestem największym skurwie... w tej dolinie!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum