Niestety Vitez to sie nie sprawdzi w kazdym przypadku. Piniewaz to ze sie nie odzywa to jeszcze nic, ale jak se taki noob zmieni nicka na innego jak juz zacznie lepiej grac to masz mylne wrazenie ze to dobry gracz tylko ze pod fejkiem.
Eh zycie ;P
//Yours Tiger
PS: ciekawo kiedy to konto pan admin zbanuje rofl
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Nie martw sie, beda nastepne, jak aktywowane sa konta typu 123456, czy nawet xxx to bedzie ich duzo, pozatym wiele osob chce mi udostepnic swoje. Jak zrobil to Jezus, Kiler i Tur!n, z innych jak narazie sie nie wypowiadalem i nie bede.
//Yours Tiger
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Fejki... jak dla mnie to temat rzeka... Jasna sprawa, że to denerwuje, chociażby mnie, gdy raz na parę miesięcy przełącze aseye z cs'a na q2ctf, patrzę na serwery a tu ani jednej znajomej "twarzy", nikogo do kogo by można się uśmiechnąć itd. ;)
A inna sprawa, że swego czasu sam nagminnie używałem fejków, w jakiś sposób to było zabicie nudy, monotonności grania pod tym samym nickiem, coś w tym stylu. Nie wiem, jak dalej się rozwijała scena ctf'a, bo zwyczajnie się z niej wyłączyłem, fejki - jak mi się wydaję - przybrały coś na kształt mody, a może wręcz plagi? że nawet ci, którzy wcale nie mają jakichś konkretnych powodów, żeby grając pod fejkami - grają pod nimi. Bo tak robi/robiła duża część osób.
Od razu zaznaczam, że moje wywody opierają się przypuszczeniach, nie wiem, czy właściwych, bo jak już wspominałem, ze sceny q2ctf się wyłączyłem.
pzdr dla wszystkich znajomych twarzy. ;) Nawet dla Viteza. ;)
ee tam nazekacie na fejki zeby bylo ze kazdy by gral pod swoim, nickie mto tez by sie zrobilo nudne i zaczeli by grac pod fejkami wiec ja neiwiem w czym wy wydzicie problem .. jak wam sie nie pdoba ze ktos grapod fejkiem to nei grajcie grajcie se z botami tam widac kotry to kotry i wiecie ze ten to na bank on i problem z glowy
Taka mi tu dygresja na myśl przyszła... było kilku, co mówili coś w stylu: "To wolny kraj. Chcą, to niech se fejkują, co nam do tego". Ciekawe czy taki jeden z drugim by przeszli nad tym do porządku dziennego, gdyby się umówił z kolegami z podwórka grać w piłkę, a jeden by przyszedł a kominiarce... ciekawe... albo jeszcze lepiej... gdyby jakiś polityk nagle zacząłby chodzić z zakrytą głową, zmienionym głosem i oczerniał wszystkich na lewo i prawo... ciekawe
Wysłany: Sob Mar 19, 2005 3:16 pm
..oj tam..Kazia Ty tez grasz pod fejkami..hehe..no tyle ze nikogo nie bluzgasz i takie tam...ale fejki nie zginal...w koncu bylas w [S]..a podobno od ESEK sie to wszystko zaczelo..od ludzi z klanu heh..wiec po co bylo cos zaczynac..:P..wczesniej czy pozniej ktos by na to inny wpadl..przeciez to nie takie trudne ale oki..bo temat sie zmieni:)
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Sob Mar 19, 2005 3:35 pm
..Joseph lubie odswiezac stare topici:P..date widzialem ale napisalem co wiedzialem
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Temat jest nadal świeży. A to, że topic założony rok temu to nie ma znaczenie. Nie chodziło mnie o odświeżanie. Założyłem konto na tym forum jakieś 3 miechy temu i po prostu sobie czytam o czym ludziki pisali.
Najlepszy był pyzmen i jego prośby [na przykład żeby kill'a nie dawać podczas Intermission, bo będzie lvlbany rozdawał --- ale się uśmiałem... jejq ]
No ale powiedzcie, czy to normalne, że wasz kolega gra w kominiarce i was wyzywa ?:D
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum