Wysłany: Wto Kwi 20, 2004 1:20 pm
JA proponuje taką rzecz, jeśli admin nie zrobi tego forum jak nalezy - czylo przywroci mozliwosc edycji, odbanuje konta itp... to mozemy rozpoczac rewolucje i zajebac to forum masa postow zasyfialych, czyli zrobic smieciowisko, moze admina to ruszy ze 1 post bedzie w 10 czesciach.
Bedzie syf to nie bedzie forum - proste :P
Poza tym nie rozumiem dlaczego brak edycji postow tak wam przeszkadza. Powiedzcie mi ile razy edytujecie swoje posty ? Bo z tego co widze, to malo kto uzywa tej opcji :/ Wiec nie rozumiem o co ten placz.
moze admina to ruszy ze 1 post bedzie w 10 czesciach.
Zastanow sie wogole co piszesz, bo nie wydaje mi sie, ze piszac jednego posta w 10 czesciach w jakikolwiek sposob ruszysz admina. Raczej bedzie to wkurzac nas - czyli zwyklych czytaczy :P
no wre[S]zcie
a tak wogole to lolki je[S]te[S]cie niezle.. krib z adolfem [S]ie z wa[S] zbijaja a wy dajecie [S]ie w konia robic rotfl... nauczcie [S]ie dy[S]tan[S]u do takich [S]praw .. przyda wam [S]ie w zyciu
to ja powiedzialem ze to on bo pisal tak samo glupie posty i w innych topicach pisal e kiedys zostal zbanowany chyba i pozniej pisal z innych kat wiec to raczej on ;]
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum