jesli o moja chodzi to chyba wiadomo skad sie wziela
a dlaczego taka? trudno powiedziec, bylo to jeszcze za czasow q1, nie wiedzialem jaka ksywa wiec pomyslalem o moim ulubionym serialu, tlumaczylem sobie ze jak bede mocno po dupie dostawal to tak jak prawdziwy AL, a jak bede wygrywac...tego juz nie pamietam jak sobie to tlumaczylem
Update
A dlaczego mam "_" w ksywie? bo nie umialem napisac ze spacja w cudzyslowiu
Ostatnio zmieniony przez AL_BUNDY Sob Cze 05, 2004 7:49 am, w całości zmieniany 1 raz
a moja xywa to jakis pojebany przypadek Otoz gralem w commandosa sobie kiedys i tam byl koles co gadal "i'am comming" a ja maly nie czajilem ocb ale slyszalem jakies "komen". drobna modyfikacja i moja xywa wygladala -> Koeman potem drobne przerobki wyzualne + tunning muzyczny i znalazl sie Kuman... potem pelny lifting i jest Kumanus
tylko ze Kumanus to je moja wirtualna xywka ... a ja mam zamiar przyjac na necie moja podworkowa ksyfke "emil" ale znowu modyfikacje i bedzie "emilio"
Zas emil nazwal mnie taki koles bo przypominalem mu takiego chlopaka (nazywal sie emil - dla jasnosci) z filmu (juz nie pamnietam tytulu). W kazdym razie chlopaczyna ten byl malym rozrabiaka i zajebistym blondynem jak ja wiec kumple zaczeli mnie przezywac wolajac "emil, do drewutni !!" ... i zostalo emil... od 12 lat
Jak bylem malym dzieckiem mama mowila na mnie "Ziółko". Potem w jakis dziwny sposob zmienilo sie to na Ziutek, glownie za sprawa Grima. Ot taka prosta historia ;p
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
hmmm....w zasadzie....ciezko bedzie stwierdzic skad sie wzial moj nick...aczklowiek pamietam ze byl uzywany o wiele wczenisej niz sie pojawilem na sieci....(chyba gdzies od 8 roku zycia) ...problemow fizjologicznych zadnych nie mialem -i nadal nie mam- w sumie...mlodzi ludzie -kaczory- (tacy do 8 laT) sa zakrecone bardzo ...i z tego co pamietam klient ktorego kieys duch nazwlalem (od nazwiska duszynski) bardzo sie tym przejal i zesloscil na mnie...zwac mnie PIELUCHA -moze nieco od nazwiska....choc nazwisko nie jest wcale pieluchowe (Pierzchlewicz) hmmm sam nie wiem w zasadzie ale ...skoro pisac to pisac
btw
kiedys mnie za takie watki karcili (na starym forum) ze po co pytam o to i o tamto...ludzie sa jacys dziwni ...
pozdro
(krotka historia mojej ksywki ) Hmmm ja zaczne od tego ze jak zaczolem grac w q2 to mialem ksywke taka jak na mnie wszyscy wolali (tj starzy, wszyscy koledzy, blizsza i dalsza rodzina) od kiedy tylko moge sobie przypomniec tj. ćinas (na tym nicku gralm w klanie Grima dv ) Kiedy troche podroslem probowalem dochodzic skad to sie wzielo i nik nie potrafil mi powiedziec, wszyscy mowili ze od zawsze bylem porostu ćinas. Pozniej stwierdzilem ze musze zmienic ksywke i tak tez zrobilem, niedzwiadek ona brzmiala.
Pozniej na skutek zyciowych zawirowan mialem przerwe od q2ctf. Kiedy nadszedl ten czas gdy postanowilem (a raczej gdy juz moglem) powrocic (tj 2 lata temu) znow pojawil sie problem ksywki znow chcialem obrac ksywke ktorej uzywaja moi kolesie czyli Cienki (to ze ta ksywka przypomina te I to zupelny przypadek bo w miedzy czasie zmienilem miejsce zamieszkania i szkole, a to wlasnie w liceum zaczeli wolac na mnie Cienkos, poprostu jakis gosc to wymysli i cala szkole na mnie tak wolala wlaczenie z nauczycielami, a wzielo sie to raczej stad ze jestm przy kosci :] ), ale niestety Cienki jeden juz jest z STa.
A obecna ksywka wziela sie od WSP Wspolnicy jak ktos wie co to, i slyszal albo slucha to gratuluje
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Brzoza (Betula), rodzaj z rodziny brzozowatych, ok. 40 gatunków drzew i krzewów występujących w Europie, Azji i Ameryce Północnej (w strefie gł. zimnej i umiarkowanej). Brzozy są ważnymi składnikami lasów, odgrywającymi jako lekkonasienne drzewa pionierskie, znaczną rolę w kolonizacji nowych terenów i w pierwszych stadiach rozwoju lasu. Kora brzozy jest zwykle biała lub szara, kwiaty zebrane w bazie (kotki).
Brzoza brodawkowata
W Polsce najpospolitsza jest brzoza brodawkowata (Betula pendula, Betula verrucosa), częsta w lasach na niżu i w górach. Ponadto na terenach wilgotnych i bagiennych występuje brzoza omszona (Betula pubescens), natomiast w wyższych położeniach górskich, często w kosodrzewinie - brzoza karpacka (Betula carpatica). W południowo-wschodniej części Wyżyny Krakowsko-Częstochowskiej rośnie bardzo rzadka, chroniona brzoza ojcowska (Betula oycoviensis). Reliktami polodowcowymi są, również chronione, brzoza niska (Betula humilis) i brzoza karłowata (Betula nana), niskie krzewy występujące na torfowiskach leśnych oraz w tundrze i lasotundrze.
Brzozy dostarczają drewna o dużej wartości mechanicznej, ale mało trwałego, używanego w przemyśle drzewnym (sklejki) i meblarskim (czeczota). Wiele gatunków brzóz uprawianych jest jako drzewa ozdobne, sadzone w parkach i założeniach krajobrazowych. Niektóre są też cennymi roślinami leczniczymi (np. liście brzozy brodawkowatej i brzozy omszonej mają lecznicze właściwości). Sok z naciętego pnia brzozy ma zastosowanie w kosmetyce (tzw. woda brzozowa).
nom moja xywa juz istnieje od kad pamietam... juz jako 5 letni gnojek bylem nazywany budzik... generalnie od nazwiska... BUDZISZ... kiedy zaczalem grac w q2 zmodyfikowalem ja na budziu, potem budziu$ przez jakis czas kiedy bylo modne "$" i znowu powrot do budzik'a...
i chcial bym wszech i wobec oswiadczyc ze ja mam pelne prawa do tej xywy, a jakies pieprzony program w telewizji (TVP1) "Budzik" nawet sie nie zapytal czy moze uzyc mojej xywy... potrzebuje radcy prawnego w tej sprawie
oczywiscie tak jak kazwa tez probowalem zmienic ta xywe ale sie nie dalo... budzik to budzik i nie ma mocnych...
jezeli chcecie sie dowiedziec co to budzik to dam dokladny link z budowy zegarka...
pyza jedno pytanie xywa twa byla spowodowana pyzowata buzia czy brzuszkiem?? bez obrazy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum