Swiatowi liderzy pragna, abys przylaczyl sie do protestu przeciw
islamskim fundamentalistom . Zachecamy wszystkich do wziecia udzialu w
ogólnoswiatowej demonstracji przeciw rezimowi Al Kaidy, w ten piatek o
godz. 12.00. Powszechnie wiadomo, ze islamscy fundamentalisci sa
przeciwnikami picia alkoholu oraz nie znosza widoku nagich kobiet,
dlatego zachecamy wszystkie kobiety, aby w piatek o godz. 12 biegaly
nago po biurze, a w tym czasie mezczyzni z piwem w dloniach, beda
próbowali je zlapac. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania
naszego
sprzeciwu wobec terroryzmu Al. Kaidy, a poza tym w ten sposób
zdekonspirujemy ich
zwolenników wsród nas /islamscy fundamentalisci to ci, którzy nie
przylacza sie do naszego protestu / Pamietaj ? w piatek o 12 !
Ty tez mozesz pomóc w walce z terroryzmem!
_________________ Love me or leave me.
HEY! Where is evrybody going???
Ciekawe dlaczego host pyzmen.kam.pl jest u mnie w pracy na proxy zablokowany (firma Citigroup, proxy: webproxy.ssmb.com) :roll: .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Przychodzi jasio do szkoly i pani sie pyta jasia: Jasiu czemu nie bylo ciebie wczoraj w szkole? - Bo mi sie nie chcialo
dobre co ?
i tak najlepsieszy kawal to bółka i pewnie juz byl ale i tak napisze bo nie ma lepszego no porównywalny jest Rysiek ale bółka lepsza
Jedzie gówno samochodem i zabrał po drodze bułkę. Jadą, jadą, w pewnym momencie bułka wybucha śmiechem. Gówno sie go pyta:
- Co Cię tak rozśmieszyło?
- Przyszła mi na myśl pewna rymowanka, ale nie moge Ci powiedzieć, bo możesz się obrazić. - odpowiedzał bułka
- Powiedz, nie obrażę się, obiecuję.
No to bułka powiedział:
- Gówno, gówno, śmierdzisz równo.
Gówno sie trochę zmieszał, ale zacisnął zęby i nic nie powiedział. Po pewnym czasie podobne zdarzenie. Tym razem gówno zaczął się śmiać na całego. Bułka na to:
- Co jest przyczyną Twojego śmiechu?
- Przyszła mi na myśl pewna rymowanka, ale nie moge Ci powiedzieć, bo możesz się obrazić. - odpowiedzał gówno.
- Powiedz, nie obrażę się.
A gówno na to:
- Bułka, bułka, Ty chuju.
wymożdż poprostu
a i macie linka do mojego komiksu
http://members.lycos.co.uk/masiek/komiks.jpg to na tyle
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
omfg koza.... komiks rzadzi ... ale juz zadzwonilem w odpowiednie miejsce... powinni cie zabrac w poniedzialek do przytulnego domku bez klamek... tam sobie odpoczeniesz...
to tesz do dowcipu albo do mojej gUpoty mozna zaliczyc:PPPP jesce jakies 2 tygodnie temu myslalem ze koza i kozako to 2 rozne osoby... zieja ze mnie )))
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum