No widzisz wiedzialem ze skads cie kojarze jak domyslam sie mowisz o tym zjezdzie co ja, jiz spox, steel wpadlismy z kompami swoimi i co rudy zenek podpieral sciane spiac na lezaco mam gdzies jego zdjecie i reszty DL i takich tam tak samo tez sie domyslam ze mowisz o tym samym Glatdiatorze (cafe) w ktorym to zastalismy Madusia i Shadowa, ktory to nie wiedzial co to jest szuwax ;P
[quote="Dzidzia"]Szuwax to takie cos co szura:D[/quote]
"I szura... nie jak huragan, wichura..." :D
Tak btw, zauwazyliscie ze (jak zwykle) rozmowa zlazla daaaleeekoo od tematu? :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="Tygrys"]wczoraj z rana wchodze sobie na coolnet na ktorym gra se br-fish vs br-house, ja sie grzecznie pytam czy mozna, ten mowi mi ze nie, ja sie go pytam kto mi zabroni ? a on na to z morda do mnie i wogule ze co ja i takie tam... i ze mnie zbanuje[/quote]bez sensu tygrys
grali sobie 1/1, ty sie pytasz czy "mozesz", on odpowiada "nie" i co w tym strasznego
po huj txt z piaskownicy "kto mi zabroni" ?
zalosne dla mnie...
Witam ...
A Ja nie kojaze sobie Twojej twarzyczki Poszukam na zdjeciach z gdanska ...
Ale powiem tylko tyle, ze kiedys kazdy chcial grac, a nie tylko dopierdzielac sie do kazdego.
Co raz slysze tylko klutnie, wyzwiska i kurwy sypane przez dzieci, ktore maja po 15-18 lat. Szkoda gadac.
Wszystko bedzie wiadome na turnieju gdzie kazdy sobie moze wszystko wyjasnic w rozmowie 1v1
ja sobie z niektorymi wyjasnilem [np. scorp. i teraz jestesmy dobrzy kumple ], ale niestety niektorzy co przez net bluzgali i sie awanturowali, w bialym nie mieli odwagi cos powiedziec [zainteresowani wiedza o kogo chodzi =]]
Duke tu nie chodzi o lameriade na coolnecie tylko wszedzi. Duzo jest takich co se gadaja a na zywo to sie boja... a pozniej gadaja ze no on w swoim miescie byl... qrde to jest bez sensu... znam ludzi ktorzy by i w swoimsie nie obronili... najprostszy przyklad jaki moge podac to Skalar, jak zobaczyl jiza i mnie we Wrocku (a tam przeicerz mieszka) to pomimo ze byl z qmplem to sie tak przestraszyl ze malo nie spadl z roweru... prostszego przykladu chyba nie moge podac...
Mkuh wracajac do tego 1v1 brkow na coolnecie to chcialem pomodz jednemu bo wtapial i to bardzo... i nie ja sie zaczelem zucac (jakbys nie wyczytal wczesniej) tylko jeden z Br, ja sie tylko zapytalem kto mi zabironi... a on sie zaczol zucac, zeby mnie banem nie straszyl i tym podobne to bym dal se spokuj ale qrfa bez przesady nie bedzie mnie dzieciak straszyc czyms czego nie moze zrobic... a ja se tylko pograc przyszedlem.
A ja od razu skojarzyłem pana Dzidzie, natomiast pana nosze dresy alias nikt wazny, skojarzyłem dopiero po chwili. Może to przez to, że mam dużą przerwę, i nie zagraciłem sobie pamięci 1000innymi fake'ami.
[quote="kfak"] ale niestety niektorzy co przez net bluzgali i sie awanturowali, w bialym nie mieli odwagi cos powiedziec [zainteresowani wiedza o kogo chodzi =]][/quote]
[p] rejv ?? ;] ;] ;]
_________________ Where you go now is up to you ~
Boundaries are for pushing ~
Remember to breathe ~
r1
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum