Ja przynajmniej mam wlosy lonowe na avatarze [(c) Grzdylu] .. ale przesadziles z tym Mr Pope na avatarku Ozzy ... Ja katoliczka nie jestem, ale .. niektorym to moze przeszkadzac.
nie mialem w intencjach urazac niczyjich pogladow religijnych. nie uznalem ze takie cos moze kogos w jakis sposob poruszyc. Sorry rozumiem, co do ciebie grzdylu to ty jestes pierdolony prostak skoro nawet nic nie potrafisz napisac bez jechania po ludziach......debilu ty jebany czy kiedys cos o tobie nie tak napisalem ?? oprocz teraz. Wez ty zanim cos napiszesz pomysl ze 3 razy.....czy moze masz do łba za daleko ?? jak ci kurwa sie nie podoba to zamknij ta swoja spierdolona morda i sie nie odzywaj.
-brakiem poszanowania swietosci bo Papiez jest jedna z niewielu osob ktorych nie musimy sie wstydzic a wrecz przeciwnie... Powinnismy byc dumni ze jest Polakiem i tym bardziej dbac o jego wizerunek w naszym kraju i nie tylko... ON zrobil dla nas wiecej niz ty mozesz pojac tym swoim malym orzeszkiem ktorego nazywasz mozgiem (badz jego zalazkiem ktory w przyszlych pokoleniach w twojej rodzinie powinien sie wreszcie wyksztalcic) A nie wysmiewasz sie z niego i obrazasz nie tylko JEGO ale takze mnie swoimi dennymi "zartami"... Bo chociaz daleko mi do przykladnego chrzescijanina ale cenie go jako czlowieka i doceniam to co zrobil zeby nam zylo sie lepiej...
-brakiem szacunku do kobiet... Sposob w jaki sie odzywasz do Kazwy uwlacza jej godnosci... Nie pozwole na to zeby ktos obrazal na tym forum praktycznie jedyna kobiete i do tego moja kolezanke... Juz z samego faktu ze jest kobieta i nalezy do mniejszosci powinienes miec wewnetrzny hamulec przed PROSTACKIMI uwagami w jej kierunku... Do tego dochodzi fakt ze mimo dlugiej gry caly czas jest z nami i aktywnie uczestniczy w tworzeniu sceny... I nie pozwole zeby jakis BURAK zniechecil ja swoimi docinkami...
To narazie tylko dwa argumenty swiadczace o twoim PROSTACTWIE...
Juz Ozzy nie wspomne o tym, jak jakos 1 rok temu wyzwales mnie od 'dzivek i szmat', bo -roa- pod moim jeshcze 'dowodctwem' pojechalo
-sta- ... Alez wogole to nie byuo 'prostackie' ... Fakt faktem, po pol roku mnie przeprosiles, bo Cube albo Wegorz ci kazal ...
Grzdylu, nie boj zaby, ja przez mauych gamonii nie zrezygnuje tak latwo z q2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum