a ja się tarzam po ziemi ze śmiechu jak czytam tych ludzi cokolwiek nie napiszesz to wszystko łykną jak ciepłe bułeczki nadal nie rozumieją chyba o co chodzi z lożą szyderców
po pierwsze... brzoza masz '+'
po drugie... pyza czasami ludzie maja zly dzien... moze smoku sie poklucil z kobieta. nic nie wiesz... to ze cie wqrzyl to ok ale teraz co robisz... ze ban na coolnet, prozak to czysta zemsta i pokaz sily... czyli ze masz pod soba te servery.nie chodzi mi o sile fizyczna.
po trzecie... strasznie zgapiles to "w moim klanie sie pije i jest ok" - cos takiego. stary od lat juz wiadomo ze tak bawia sie PKS'y. inne klasy sie ucza takiej zabawy. ty rowniez. nie rub z siebie extra kolesia w przyciemnianych okularkach. takich nikt nie lubi. a widze ze ciebie to juz coraz wiecej osob.
Budziu nie przesadzaj :P Od dawna wiadomo, ze PKS to banda zjaranych psycholi, a jak pijecie, to tylko po to zeby zaliczyc zgon. W [s] sie pije z klasa ! I robi sie to juz tak dlugo, ze ty wtedy jeszcze nie wiedziales co to jest Q2, a ctf tym bardziej :P Zreszta dalej mam watpliwosci czy wiesz o co biega w ctf'ie :D
banda to mozesz mowic sobie na swoje 's'... i gdybym byl zjaranym psycholem spalil bym ci juz dom... wiec nie porownoj mnie i moich ludzi do swoich. bo szczerze mowiac to twoi nic nie reprezentuja. no moze wiedza co to ctf ale nie wiedza co to imprezy. generalnie twoja ARMIA ADOLFIE to... i tutaj sobie sam dokoncz... ale szczerze...
Nie badz smieszny :) [S] to jest klasa wyzej niz jakies glupie PKS i kazdy o tym dobrze wie. [S] to jest klan oparty na glebokiej tradycji i wzajemnym zaufaniu. Tu nie trafiaja ludzie, ktorzy nic soba nie reprezentuja, w przeciwienstwie do PKS, gdzie polowa to banda niewychowanych dzieciakow. I bede was nazywal banda psycholi, bo to co pokazujecie nie zasluguje na inne miano. Wiec nie proboj mi wmawiac, ze jest inaczej, bo ja dobrze wiem jak jest i dobrze o tym wiedza pozostali ludzie, ale co ja bede tobie tlumaczyl, jak ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.
Btw. o nasze "imprezy" sie nie martw :/
no moze jestescie klasa ale chyba druga w PKP. i nie nazywaj nas glupkami skoro nie masz podstaw... czy ja cie wyzywam... chcesz to moge zaczac.
uwazam ze jestes rura i tyle. nie ma sensu prowadzic z toba rozmow bo nie odpowiesz nic konkretnego... tylko sie powtarzasz... poszukaj sobie znajomych.
Mam podstawy .. Gralem z wami jeden sezon w CB i widze jak sie zachowujecie na serverach. Po za tym calkiem dobrze znam stara gwardie PKS i dobrze pamietam jacy oni byli i mam porownanie, jacy wy jestescie. Reszta nie wymaga komentarzy. A to ze ich/was nie znam IRL .. who cares ?:/
Adolf, święte słowa, stare PKS było wporzo, a to co jest to banda dzieciaków. Zresztą sama średnia wieku dawnego PKS a obecnego mówi sama za siebie.
Budziu, [S] było na długo zanim Ty dowiedziałeś się co to q2, a ludzie którzy grali w [S], to jak zaczynali, to byli starsi niż Ty będziesz za 5~8 lat, także nie wiem czemu Ty w ogóle dyskutujesz?
duke, brzoza, trg - kupcie Adolfowi i mi po 0.7 Jacka Danielsa, a potem nas wpuśćcie na forum będziecie mieli łaaaaadny show
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum