Budziu mysle ze powinienes napisac co czujesz do Adolfa i Pyzmena wtedy bedzie co czytac i moze niektorzy podziela twoje zdanie a wtedy bedzie mozna wywalic ich z forum ;p
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
pyzmen ty lepiej nie pij... bo slyszalem ze haftujesz... i to nie wzorki na przescieradle.
adolf nie rób z siebie jakiegos guru q2... bylem w PKS w CB i wiem co to za ludzie... hahahaha rozsmieszyles mnie tym. jest jedna podstawowa rzecz dzieki ktorej poznaje sie ludzi... jest to rozmowa oko w oko a nie przez gg czy irc lub inne duperele. ty to znasz PKS ale chyba tylko Tag i graczy ktorzy maja go przed xywa.
Fakt oldboje byli i sa Spoko, ale ci nasi mlodzi powoli nabieraja krztaltow i zaczynaja sie z nich tworzyc osoby godne znajomosci. w przeciwienstwie do ciebie adolf lub pyza.
pyza, poznalem cie i wiesz jak to jest, czasami widzisz kogos 1-raz i wiesz ze ten koles jest, yyyy jak by to napisac... drętwy, z marnym poczuciem chumoru i nie pasujacymi do sytuacji textami. jednym slowem "idiot".
i co dostane teraz bana na wszystkich serverach? bo przeszedlem po godnosci jednego z kolesi ktrorych nie lubie. po prostu stary przyzwyczaj sie ze nie kazdy bedzie cie lubial i juz. to ze ktos cie jedzie wez sobie w piety albo mu odpowiedz a nie banujesz. jak tak dalej pujdzie to 70% ludzi na necie nie bedzie przez ciebie grac.
nie lubie cie i mowie ci to w prost, ale nie odgrywaj sie do mnie i do innych banem na ctf'ie to cios ponizej pasa.
ROTFL !! Jakbym miał banować każdego, kogo nie lubie, to byście naprawde mieli przejebane. Pokaż mi przypadek gdy byłem trzeźwy i dałem komuś bana z miejsca za nic - choć jeden przypadek (potwierdzony screenem/condumpem/demem, a nie pierdoleniem pokemonów)
anyway, Adolf na gg mi dobrze skomentował - czytając Ciebie odechciewa się odpisywania, wypadałoby Ciebie FUT'nąć na pl.rec.humor, nadawałbyś się tam.
wez nie zakrywaj sie pijanstwem. po pierwsze jak bys byl pijany to (jak pisalem wczesniej) bys haftowal czyli nie byl bys w stanie banowac. takie tlumaczenie to mozesz adolfowi na gg pisac.
pyz pije, a mi czasami lewa noga podskakuje i obija sie o sufit co powoduje dziwne drgania, co w polaczeniu z adminem na servach dawalo by bana ludzia ktorzy mi podskakuja <lol80tys>
pyz czasami twoje tlumaczenie sie jest "smieszne" <=> bez obrazy
Budziu, nie każdy ma tak słabą głowe jak Ty, że po pół litra wódki wymiotuje pod siebie i leży pod stołem Nie mierz ludzi swoją miarą bo Ci skali zabraknie...
Kumanus, Ty albo nie rozumiesz co ja pisze albo odpowiadasz na post z 1 strony?
po 1. to jeszcze nigdy nie lezalem pod stolem.
po 2. jestem przekonany ze ty masz takie wspomnienia.
po 3. jestes podobny do shreka (nie obrazaj sie, a przynajmniej nie dawaj bana ;/)
po 4. mozemy sie zmierzyc na picie... ale ja do twojej jaskini nie przyjade.
po 5. i po 6. i po 7. to stary mowilem ci cos na temat kickowania bez powodu. ciezko to zrozumiec. zacznij sie zachowywac jak czlowiek a nie jak (cyt: "Paździoch Menda jedna"). jak taki nerwowy jestes to moze puzzle poukladasz albo znaczki zaczniesz zbierac...
nie ze odpo. na 1 strone ... po prostu cale twoje tlumaczenie jest w miare zrozumiale i nie wymaga mojego komentarza no poza faktem ktory juz skomentowalem (moze po prostu za pozno to napisalem?) sysko ;o
Budziu, sprawdzałem wytrzymałość Twojego klienta. Bo wiesz, np Adolfowi quake się nie wysypuje, mi też nie Turin z tego co pamiętam też był twardziel i długo się trzymał aż w końcu sam wychodził z quake'a
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum