Wysłany: Sro Lip 07, 2004 11:10 pm POZDROWIENIA Z WIELKIEGO SWIATA
Yo all sle wam pozdrowienia z usa siedze se teraz w orlando i pracuje se w hotelu nie jest zle ale do roboty to ja nie jestem przyzwyczajony bede tu do wrzesnia a jak tam idzie u was akacje jakies zjazd?? mam dostaep do neta tylko czasami ale lacza tu maja wykurwiste niezle by sie gralo w q2 .Ludzie tu sa popirdolenia ale moze byc 3majcie sie musze se zalatwic kompa z q2 pace from usa YO do wrzesnia na ctf'ie
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
ssij nie mam co robic bede na ciebie funty marnowal ;p
ps: poki co jeden robercik sie do roboty zalapal :/ ale spoko, ja moze bede mial od soboty, a max dalej szuka :]
ps2: ogolnie jest wesolo moze bede mial neta za jakies 5-6 dni... albo i 2 tyg baw sie tam dobrze rynek i nie zabij sie durniu cya
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
elo ;p
proste ze wole w porcie...
wogole to nie wiem czemu na was moje funty marnuje... sa 2 wiadomosci:
1. chyba (na 99%) dostalem robote w barze
2. max wraca do polski...
ale to sie jutro okaze, trzymaj kciuki szujo ;p
a dziad pracuje w pubie... Rat and Parrot fajna knajpa, jej szef ma 4 lata w pierdlu za to ze ja tak 'wybitnie' prowadzil opowie sie jeszcze... nara
ps: brzoza suczo odpisz mi na maila ;D
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum