Wysłany: Sro Sie 25, 2004 9:01 pm Quake Arena 3 + problemy graficzne / indywidualny post. :)
Mam problem zwiazany z q3, mianowicie nie rozumiem dlaczego w kazdej rozdzielczosci mi q3 przycina ...
Obecnie mam PIII 800, 312ramu, karte graficzna Gforce 400mmx 64mb, moze to nie jest jakas NIEBIANSKA maszyna, ale wydaje mi sie ze powinno wyciagnac te, 70-80fps w q3, a tymczasem, waha sie od 30-40fps, zarowno w rozdzielczosci 800x600, jak i 512x480 , low detals i przy seta r_picmip "0" ( maxymalna ostrosc lini, nie sa takie ciulato rozmyte )
Moze ktos mi dac jakies optymalne ustawienia jak chodzi o q3, jak rowniez wind'e, przy sterownikach 61.76_win9x_international lub jakies optymalne detonatory do nvidi, lub jakis twicker, czy co tam wymyslicie, z gory dziekuje za pomoc.
twoj wiele sie nierozni wiec moze miec plyte slaba (tutez szit)
A wiesz, że ten dziadowski AGP x2 potrafi przesłać 528MB na sekunde? Sądzisz, że to jest MAŁO? Przemnoże Ci to na prędkości osiągane w internecie, 528MB * 8 (1/8 do -1) = 4224Mbit/s, to jest równoznaczne z transferem ponad 4Gbit/s - dla przypomnienia, ATM maskymalnie 622Mbit/s wyciąga... Trochę wiedzy o technice by się przydało, czyż nie, Kumanku? Polecam zajrzeć na google nim znów będziesz swoje mądrości wypowiadał..
p.s.
ja chyba Ciebie nie lubie bo ciągle się czepiam
A wiesz, że ten dziadowski AGP x2 potrafi przesłać 528MB na sekunde?
moze tak ale nie moj ...
Cytat:
Sądzisz, że to jest MAŁO?
najwyrazniej jest to malo bo odzwierciadla sie to w postaci 40 fps
Cytat:
Przemnoże Ci to na prędkości osiągane w internecie, 528MB * 8 (1/8 do -1) = 4224Mbit/s, to jest równoznaczne z transferem ponad 4Gbit/s
ziew ... do szkoly jeszcze nie ide ... gdzie tam wrzesien ;D
Cytat:
dla przypomnienia, ATM maskymalnie 622Mbit/s wyciąga
u mnie tego nie ma ;o
Cytat:
Trochę wiedzy o technice by się przydało, czyż nie, Kumanku? Polecam zajrzeć na google nim znów będziesz swoje mądrości wypowiadał..
Mnie to nie interesuje .. komp jets dla mnnie rozrywka a nie miejscem pracy or smth... siadam na kompa jak mam czas wolny zeby sie zrelaksowac. czasami ssam jakies pliki i czytam newsy na onecie
i to nie sa moje "madrosci" tylko to co udalo mi sie zaobserwowac ...
Cytat:
p.s.
ja chyba Ciebie nie lubie bo ciągle się czepiam
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum