q2olympics ruszy pod koniec wrzesnia!
Dobrze byloby gdybyscie podali mi sklad reprezentacji i kto jest kapitanem/trenerem (cala druzyna musi byc zarejestrowana na q2scene.net i musze miec ich loginy + numer id)...
Potrzebuje to juz teraz poniewaz dochodza mnie sluchy ze niektorzy gracze (ktorzy nie maja pojecia o ctfie) doslownie wpierdalaja sie tylko zeby zagrac jako [pol]...
Potrzebuje to juz teraz poniewaz dochodza mnie sluchy ze niektorzy gracze (ktorzy nie maja pojecia o ctfie) doslownie wpierdalaja sie tylko zeby zagrac jako [pol]...
hahaha, rotfl
to moze wystawimy dwie reprezentacje
1. DM-CTF
2. CTF-CTF
czy ktos wogole przeczytal to co osatatnio napisalem? chyba nie... no coz... po pierwsze dajcie mi dokladne info, po drugie - nie mam teraz tuz przed CB czasu na cwieczenie innego teamu niz ni! (bogi ziut koza omen faya kurz taz)... nie bede dzielil sparow na q2ol i q2cb... bezsens... kiedy to dokladnie ma sie odbyc?
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Wysłany: Pon Wrz 06, 2004 6:05 pm
proponuje zeby ulatwic sprawe zeby ten team ni1 [jaka nazwa:DD] co go ziuta przygotowuje byl tym do q2ol
dobry squad, nawet bogi dm ziom jest wiec looz ;d
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Ostatnio zmieniony przez PogromcaDziewic Wto Wrz 07, 2004 5:53 am, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum