No mial byc turniej a niestety nie ma. Ale zblizaja sie wakacje wiec moze sie ktos podejmie zrobienia takowego. Nawet bez nagrod i tak dalej ale jakis taki meeting zeby se ludzie mogli pograc razem po lanie i sie spotkac i wogle wypas bylby zeby byl jakis turniej !
Hmmm... niedawno widzialem plakaty reklamujace kawiarnie internetowa w centrum wawy ze 150 kompami :shock: 8)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie chce mi sie i nie dam rady sam nic zalatwic. A juz sprawdzalem ze z Wawy to zaden ctfowiec mi nie pomoze w wystarczajacym stopniu :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
eee lepiej w wasilkowie zrobic jak juz ... bo d-stoku zawsze ktos przyjedzie ludzi ciagnie tu ... zielonych płoc Polski w kilka osob + Jezus mozna by cos zoorganizowac w jardzie .... ale tu tzreba checi i jak juz to na 2 miesiac wakacji!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum