hej, no mapy nie sa zbyt dobre, szczegolnie te glupie lfctf4 z quadem... ale na to juz nic nie poradzimy...
ponadto gadalem o tym z Oma... logow nie mam, bo zapomnialem ustawic ale ogolnie tlumaczyl mi ze w ostatnich cupach zaledwie 30% cli odpowiadalo na maile i wg niego i Bjorna nie bylo w tym sensu... ponadto zachod cieszy sie z usuniecia map z dwoma quadami tzw. 'chaos maps'... wg mnie to po prostu brak dobrego pomyslu na granie na tych mapach decydowal o tym ze polskie klany (w tym ewc) lepiej sobie radzil z zachodnimi 'potegami ctf'a'...
ale nie ma co sie pocic, bo i tak niczego nie zmienimy...
-edit-
ponadto uwazam ze przynajmniej admini powinni sie w tym temacie wypowiedziec... no i oczywiscie cl'owie pierwszoligowych klanow, bo nie sadze by w takim ukladzie wystapily jakiekolwiek problemy z zebraniem glosow
ale jak juz mowilem, nie ma co lac wody... sezon bedzie z dupy, bo pewnie trafi sie uklad ctf1/lf4... no i mamy loterie na lf4 wsumie lf4 w polaczeniu z kazda mapa bedzie ukladem-bomba... dobra, starczy tego narzekania, bo jeszcze z CB sie wypiszemy i co wtedy bedzie?
ps: mysle ze Oma to sluga lewiatana... to wszystko by tlumaczylo
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Vitez mozesz napisac mniej wiecej jak maja wygladac grupy CB ... ;)
Mniej wiecej?
Hmmm... bedzie kilka Divisions, w kazdej po kilka klanow, byc moze podzielonych na grupy.
Moze byc? ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Znów na przystanku zaczynasz swój dzień
pod powiekami jeszcze plącze się sen
jesteś jak dziecko rozgrzanego słońca
nikt cię nie kuma tak naprawdę do końca
w głowie masz czad, a sercu masz wulkan
we włosach wiatr i kieszenie na burtach
jak zawsze znów podążasz swoją drogą
szkoda ci tych, którzy robić tak nie mogą ...
Cytat:
'dobrze wiesz, ze nie dla ciebie zloty tron, to nie jest twoj wyscig'
... to nie twoja broń,
w duszy gra hip-hop, reggae, dub i ska
to jest dziś twój kosmos, to jest twoje "Ja"
takich jak ty nie pokona żadna armia...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Qrna... co sie rymuje z "armia" ? Bo mnie meczy ta niedokonczona koncowka bszosy :/
mam tylko pare rymow na -rnia ale nie -rmia i sie psuje przez to.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum