Wysłany: Sro Wrz 22, 2004 5:00 pm Death Marathon - Polska liga
W tym roku chcialbym zorganizowac ponownie Polska lige. Ze wzgledu na to, ze Ziutek nie dysponuje az tak ogromna iloscia czasu jak rok temu (matura), wiec postanowilem objac jego stanowisko
Zanim zacznie cokolwiek sie dziac, musze wiedziec:
Jakie klany sie na to pisza ?
Kto by udostepnil dla ligi server ?
Kto by byl zainteresowany pomoca, mam tu na mysli role sedziego/wpisywanie meczy itd ?
Wiem i zdaje sobie z tego sprawe. Narazie to sa wstepne przygotowania do ligi. Ta liga ruszy za jakis miesiac albo i dluzej jak bedzie luzniej w CB. ;P
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
STa sie pisze...colnet oczywiscie do dyspozycji
Wystartowac lige mozna niebawem...co to jest mecz na tydzien w CB...znajdzie sie chwile na rodzima lige chyba no nie ?
Po Clanbase zdecydowanie sugeruje. Jak juz sie beda konczyly playoffy mozna rzucic njusa, w 2-3 tygodnie zebrac zapisy, przygotowac stronke (Brzoza) , sedziow i jazda. Ja sie moge na sedziego zglosic :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Czw Wrz 23, 2004 3:53 pm
[quote="PIELUCHA"]co to jest mecz na tydzien w CB...znajdzie sie chwile na rodzima lige chyba no nie ? [/quote]
pewnie że TAK!
solidarność klanowa muis być ;s
razem z cb czy potem to obojętne ;d
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
A ja na czas polskiej ligi wyłącze serwery, a [S] zabronie udziału w tej lidze, jesteśmy zbyt elitarni by grać w jakiejś tam polskiej lidze, że nie wspomne, że moje serwery są za dobre by takie patałachy jak Wy po nich biegały
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum