Wysłany: Pią Wrz 24, 2004 1:03 pm
....wydaje mi sie, że za dużo tej wody brzozowej wypil..i brzoza mu do glowy uderzyla...ale a tak w ogole to Ty sie smmiejesz czasami???...czy zawsze taki powazny jestes.....zycie ......moze Ty to wierzba jestes....płacząca..hehe
pi$-da-7 sEvEn FoReVeR
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
dokladnie, ja powazny czlowiek jestem, chodze pod krawatem do pracy i nie bede sie smial z jakimis "luzakami". Ci wszyscy ludzie ktorzy tacy sa "luzni" to nie maja zadnej przyszlosci przed soba, znalezienia pracy, zony. Tylko imprezy alkohol i sex. Ohyda.
Wysłany: Pią Wrz 24, 2004 2:45 pm
niee noooo ...." Tylko imprezy alkohol i sex. Ohyda." to zle??:D:D..kurcze imrezy, alkohol, sex....fajna sprawa...nie mow ze nie lubisz?? heh...no ja "LOOZak" jestem..heheh...no pracy nie znajde..zony tez...kurcze lipa ...szkoda...no ZYCIE..life is brutal...no pracy to znalezc nie moge w tym sie zgodze ale co do reszty to jest spoko ...no oki...w sumie trzeba byc tolerancyjnym..ja jestem:)..kazdy zyje swoim zyciem....ma swoje idealy...swoje cele w zyciu..kazdy bawi sie jak umie...jeden optymista, drugi pesymista...ale kazdy jest czlowiekiem ....wiec loozujcie i brzozujcie do woli!! a najwazniejsze to badzcie soba...no oki wiec PeAcE ALL....
"czas ZAPIERDALA...czyja wina..czyja wina??"
......just give me some weeeeeeeeee!!!
[/quote]
Nie lubie imprez, alkohol jest zdradliwy i zly, a sex niebezpieczny w obecnych czasach. Czasami moze na jakies piwo pojde z kolegami z pracy jak mnie wyciagnal ale strasznie sie nudze na takich spotkaniach, gadaja jakies glupoty zamiast skoncentrowac sie na powaznych sprawach. Widze ze juz zalowac zaczynasz swojego podejscia. Zastanow sie jeszcze nad soba nigdy nie jest za pozno!
Wysłany: Sob Wrz 25, 2004 8:41 am
..i chuj..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum