Wysłany: Pią Paź 08, 2004 8:57 pm
...dzis gralem z ziomem..zrobilismy sobie meczyk..pod okiem Shinody....no i wszystko jest spox...timelimit mi sie podoba da sie zrobic duzo//no my akurat gramy tak samo to duzo nie zrobilismy ..remisy i ja raz wygralem i on:lol:\..ale moim zdaniem to przydalo by sie grac bez techow!!...wydaje mis ie ze byloby lepiej..liczyly by sie umiejetnosci..a z techami jak to z techami..zlapiesz ampe na lf4 i quada i nie ma szans...no ja to i tak nie mam tu z a duzych szans ale jak jeszcze bede mial przeciwnika i on bedzie mial ampa..to juz w ogole bez szans
ja tam bym byl za gra bez techow!! bo nie dosc ze 3,5 minuty to jeszcze fartem przeciwnikowi w bazie ampa wyskoczy hehehe:lol:...oj nie bede wywolywal WILKA z lasu
PoZdRo FoR ALL..ziom
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
te techy sa niezbedne do stworzenia wlasnie takiego klimatu losowosci... w nim bardziej widze nadzieje dla tych ktorzy maja mniejszy skill niz przewaga kolesi lepiej ownujacych...
pozdro 600 ;D
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
nie wiem czy o 4.5 minuty ktos tu mowil... na lf4 4 quady (bo tak czy tak trzeba dodac do 4 minut czas przywedrowania na quadrespawna) to wydaje mi sie calkiem optymalne rozwiazanie...
brakuje mi tu kilku osob - moze nie chca zagrac? a moze nie wiedza? jesli uwazacie ze ktos powinien zagrac to mu to przekazcie i w razie czego dajcie posta zebym dopisal.
mam nadzieje ze nikogo nie pominalem. jak co to dawac msg na gg: 1005091 badz atakowac na ircu #sd.pl @ quakenet
AHA - termin zapisow uplywa w piatek (15.10.2004) o godzinie 24.oo (z mozliwoscia przedluzenia do niedzieli jak zajedzie taka potrzeba - sprawy organizacyjne itp.)
Ostatnio zmieniony przez shinoda Nie Paź 10, 2004 6:07 pm, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sob Paź 09, 2004 2:23 pm
...no to miejmy nadzieje ze mi ampa bedzie wyskakiwala tam gdzie ja bede..i do Quada dobiegne pierwszy..heheh
pozdro 2000!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum