Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Najlepszy klan w historii ctf...? ([P] vs [S])

Panic Fear Makers, or Slaves of Pain?
Panic Fear Makers - [P]
59%
 59%  [ 25 ]
Slaves of Pain - [S]
40%
 40%  [ 17 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 42

Autor Wiadomość
PogromcaDziewic
Śliweczka

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 5:54 am   

nooo, pamietam kai to były moje początki!!
Jak zacząłem grać na necie na modemie, jeden z pierwszych serverów na jaki wszedłem to był od CTF'a
i tam często kilku [KAI] wymiatało i póki nie wiedziałem że są klany itd to myślałem że to są bracia jacyś ;s
wogóle szkoda że serwis elczupi już nie działa, tam były linki do stron i nazwy klanow i trochę historii ;/

*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.

pyz 
For the Horde!

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 11:05 am   

ROJTER, mnie i Warriora znasz, kat'a chyba też, luz'a też znasz.. a my w [S] ;-) więc znasz więcej e[S]ek :>

szyna^
Wujas

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 11:26 am   

ja tak se ostatnio glowkowalem ze moze by sie przydalo jakos spotkac ?

pyz 
For the Horde!

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 11:28 am   

ok, ja mam koło domu duże boisko - możecie rozbić tam namioty :)

szyna^
Wujas

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 12:18 pm   

mozliwe ze z kala cos zagadamy z tym zjazdem w Bialym..... ale nie wiem jeszcze jak to bezdie.

Grzdyl
Autobu[S] r0X

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 2:41 pm   

i znowu bedziemy sobie dupy odmrazac na Bialostockich mrozach... ;)

ROJTER
Wisienka

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 4:46 pm   

Witam

Pyz, to walsnie potwiredza, ze nie siedze juz w temacie ;)
Trigger, wiem ze nia pasowalem, bylem po prostu za slaby to tego klanu, ale sie jakos wkrecilem ;)
Pyz skoro [S] to teraz chlopaki z [P], to biorac matematycznie [S] to [P], czyli porownanie jaki klan jest lepszy nie ma sensu ;) Ponieważ [P] vs [P] daje 2[P] vs ? ;) )

pozdrawiam

ROJTER

szyna^
Wujas

Wysłany: Nie Paź 10, 2004 7:52 pm   

heheh Roj zamieszal ;P

Trigger
Figlarny status

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 1:30 am   

roj nie jakosc gry mialem na mysli - powiedzmy "klimat".
ale akurat okazalo sie ze potrzebny byl tam ktos taki jak ty - ciut dojrzalszy i stabilniejszy - o ile pamietam sporo dobrego z tego wyszlo i klan pozyl troche dluzej ;p

vitez
Warsaw Cop, Zawisza Zbanowany

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 9:04 am   

Cytat:
Ja tez cos powiem jesli chodzi o Jore i Karpo.

IMHO zgadzam sie czesciowo z tym ze to troche nie fair i jestesmy mocni dzieki nim, ale wydaje mi sie ze wiekszosc flamewaru ktory powstal na skutek tej akcji wynika z dawnych animozji pomiedzy graczami skandynawskimi. Jore i Karpo nie sa bogami, mysle ze nawet jesli beda grac z NQ z nami to mozemy dostac (bo zupelnie brak tp z nimi jest).

No nareszcie chociaz jedna osoba zauwazyla to samo co ja, i to jak milo ze to osoba z S.
Dojscie jore i Karpo OSLABILO S !
Tylko ci paranoicy na CB z klapkami na oczach maja po prostu alergie na Jore i karpo i gdziekolwiek sie oni pojawiaja tam musza byz zrugani.
I mimo ze kilkukrotnie pod danym raportem wpisywalem: spojrzcie na wyniki, oni nadal swoje.
A wyniki pokazuja jasno: dwa mecze S bez jore i karpo = 2 x rape. Mecz z Jore i karpo z klanem jednak wg mnie dosc srednim (na poziomie bh co najwyzej, nie NQ czy TuR) - wynik dosc rowny. Widac ze ci dwaj zepsuli zgranie S i oslabiaja ich raczej zamiast wzmacniac. Szczerze bym radzil - albo po 5 sparow z nimi vs inne klany przed kazdym meczem by sie zgrac, albo sobie ich darowac.

Natomiast co do "bycia posmiewiskiem CB" - to tu PKS o wiele ladniej sie pokazali z dwoma fejkujacymi nocheat graczami, dwoma forfeitami i banami. Nastepny taki wybryk i PKS sie zegna z CB a dodatkowo admini maja zalecenie by bylo ich co najmniej dwoch na kazdym meczu PKS bo to "klan podwyzszonego ryzyka" - jako jedyny w tym sezonie zasluzyl sobie na takie miano (w zeszlym byl to 1dt i idc za pingfejkowanie oraz X|M za brak NoCheat - w tym sezonie X|M sa godni pochwaly za postawe, trzymanie sie zasad, dogadywanie sie, znajomosc angielskiego i skonczyli wreszcie z pyskowaniem :> ) . I tu panuje zgoda - cale CB sie smieje z PKS, natomiast w sprawie dwoch graczy w S kilku tylko alergikow sie przychrzania podczas gdy reszta probuje ich uspokajac (np Bjorn) :) . Jest pewna roznica pomiedzy :cale CB" a "kilku niezadowolonych whinerow" , tylko Grzdyl jej nie zauwazy.

duke
Gajowy Książe

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 10:18 am   

hehe, co do Jore i Karpo to zobaczycie ze w meczu z NQ, juz bedzie lepiej niz w meczu z TIC.
Adolf wpadl na dobry pomysl: przyjmiemy dla jaj jeszcze puksa lerppu i nikodemusa, wtedy admini cb sie poplacza co my tu odpierdalamy hehe.

duke
Gajowy Książe

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 10:20 am   

lol, sory za stylistyke :(

luz
Śliweczka

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 12:45 pm   

grzdylu, grzdylu ... ;) usiadz wygodnie i przeczytaj to z godna uwaga. Wina nie lezy w twoim klanie jak dla mnie, bo i sa tam ludzie, ktorzy sa rowni ( np. zyz! ;) ) problem niestety jest w tobie. A zaraz napisze tobie dlaczego, bo pewnie z niecierpiliweniem czekasz na to. Zatem, wedlug mnie, nie odrozniasz pewnych rzeczy i traktujesz je zbyt "serio". Czy ty naprawde nie potrafisz odroznic gry FPP na ktorej sie wychowales, od realiow rzeczywistosci ? dosc znaczne roznice sa pomiedzy tymi "swiatami". Pewnie teraz jestes ciekaw jakie... totez tobie napisze. :) Przyjmijmy ze grasz sobie, na q2ctf1 w skladach 5v5 w red teamie, majac ampe , 97hp 137armoru, 160ps'u i 14s quada ( przykładowo :> ) i nagle wchodze na server i zamiast sie przywitac ladnie mowie , "grzdyl, buraku czesc" , a ty mowisz "jebaj sie" poczym wciskasz swoj NAJCZESCIEJ UZYWANY BIND czyli ":)" ( o ile wiem to widnieje to za kazdym razem trafienia railem ;D ) ... i teraz mozliwosci:
A) swiat gry QUAKE2: ja to tobie odpowadam "odpowiednio" i sie zaczyna ;) ...
B) swiat realny: dostajesz w ryj.

Czyli podsumowujac, uspokoj sie, bo to tylko gra a ty masz juz prawie dwadziescia lat... ;)

ps: wydaje mi sie ze naprawde nie jestes takim kretynem, swoj rozum masz i mysle ze faktycznie moj post do ciebie w jakis sposob przemowil i zakonczy wszelakie konflikty.

ps2: w przeciwnym razie, coz ;) FLAMWAR!

ROJTER! , teraz na legalu mozemy juz na piwo pojsc, a i dobrze pamietam wjazd matki do NIKO ;) jak zapewniales ze sie mna zaopiekujesz, jawnie jak TATA . :DDD

*we ride together, we die together - bad boys for live - [S] owned you. ;)

Kumanus
Orc

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 1:06 pm   

Cytat:
jak milo ze to osoba z S.

to teraz zrob chlopakom po lodziku - DZIOBAJ !!

brzoza
Night Elf Male

Wysłany: Pon Paź 11, 2004 1:13 pm   

Kabanos STFU bo pojde po chrzan :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach