Wysłany: Sro Wrz 29, 2004 12:45 pm
[quote="vitez"]
Cytat:
(ale gdyby nie moje podpowiedzi to Bjorn pozwolilby 1dt spingrejpowac ni! na servie ergo )
no chodzi o to żebyś pozałatwiał co nie co jako admin :]
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
wypiliśmy mało, do tego ja odpadłem na imprezie jak z nim piłem, ale ja miałem ciut 'większe tempo' że tak to ujme... ale jego gre w q2 oceniam obiektywnie po tym co widze
Wracajac do teamu .. i przy okazji patrzac na tabelke div1, to wszystko idzie zgodnie z planem, narazie of korz =]
1. idc
2. eA
3. ni!
to sie zmieni oczywiscie na dniach, ale fakt trzeba zanotowac, ze jednak dobrze obstawiam :D
Dzisiaj ni! przegralo z ]I[ - co mialo zupelnie inaczej wygladac, ale mam nadzieje, ze 1dt wygral z ]I[ jak beda grac na serverze z normalnymi pingami, bo prawda jest taka, ze 1dt na pingu powyzej 30 to nie jest juz 1dt :) Wiec jezeli tak bedzie, to wszystko wroci do normy.
Ok, a teraz sie pobawie :
idc vs omen - 4:0
eA vs 1dt - 4:2
1dt vs idc - 2:4
omen vs I - 0:4
eA vs ni! - 4:2
Reszte pozniej :)
Nie doceniasz omen... a zauwaz ze w swoim pierwszym meczu grali bez dwoch podstawowych graczy - cmx i Ra. Maja oni grac w kolejnych meczach... wg mnie bedzie ciekawie - na pewno omen - 1dt i omen - I beda bardziej wyrownane niz myslisz.
1dt... zapewne jak zwykle nie dotrwaja do konca sezonu. Wczoraj nie mogli znalezc serwera vs eA. Dlaczego? Bo dla 1dt pasowaly tylko skene i omen (na ktorych mieli pingi 30-40, eA 3x po 60 1x 70 i 1x90) ...
stad wildcard. Lejm podejscie 1dt do pingow (chcemy miec 30-40 i bez PL inaczej nie gramy - vide forfeit dla ni! bo im PL mimo pinga 60 przeszkadzaly :/ - dzieciaki).
O innych aspektach lejm podejscia 1dt nie bede sie rozpisywal (nie pojawili sie na ircu na czas bo pracowali... wiec czemu do k* nedzy ustawili tak wczesna godzine meczu :/ itp itd - problematyczny klan i tyle)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
eA wdupilo z 1dt i ni! ... a idc i ]I[ jak do tej pory same rejpy prawie ;)
wiec:
1. idc
2. ]I[
3. ni!
4. 1dt
5. eA
6. omen
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum