lol ;D ta zaslona mnie rozjebala :] vit - na ctf2 mamy tajna taktyke, ale z nia czekamy na mecz z idc ;D wiec poki co cii... cwiczylismy ja z adolfem na serverze tajny klanu [S] (adi postawil go w kongo, nawet ASE tak gleboko nie szuka w buszu serverow)... tam dzien i noc nie spimy nie jemy i cwiczymy z adolfem tajne uklady, oparte na pradawnej sztuce gandzitsu ;p (ta opracowal na potrzeby kozy wielki master Grimlok ;p wiec luzna guma
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
[quote="Ziutek"]vit - na ctf2 mamy tajna taktyke, ale z nia czekamy na mecz z idc [/quote]
Hmmm... na meczu z omen ktos od was nazwal ta taktyke "kurwa mieli ich od tylu zachodzic" - to ta? ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum