Wysłany: Nie Paź 17, 2004 5:34 pm Winda 98 a XP - fps'y
Chyba juz gdzies był taki topic wiec bardziej prosze o jego wskazanie niz odpowiedz tutaj ;] . Mianowicie chodzi o to ze przeszłem z windy 98 na XP i z 110 FPS'ów zrobiło mi sie 59. Nu i teraz co zrobić żeby było jak przedtem ? Pyz na serverze mówił żebm zmienił w Open GL vertical synchronization , tylko co to kurwa jest i jak to zmienuić ;p ?
sciagnij sobie Nvidia RefreshTool ..a co do tej vsync = w ustawieniach ekranu [na pulpicie prawy przycisk myszki i wlasciwosci ] wejdz w zaawansowane ustawienia OpenGL i znajdz gdzie VERTICAL SYNC.. i daj ALWAYS OFF .. nawet ja to wiem .. dasz rade.
Wysłany: Nie Paź 17, 2004 5:39 pm
wyłącz synchronizacje pionową
jak nie pomoże instyalnij win 2k albo 98 ;s
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Wysłany: Pon Paź 18, 2004 12:47 pm
ojej nuclear chyba pójde sie zabić. po 1 czytaj też tzw emotikony czyli w tym przypadku " ;P ; btw tylko chciałem sie do kiosku wbijac bez przeszkód a nie grać lepiej ;p
Wysłany: Pon Paź 18, 2004 1:07 pm
Do kiosku da sie wejsc na 2 sposoby, i nie konieczne trzeba miec 100 fps. Mozna nawet miec te 59 i sie wbić, a jak to juz inna historyja - ja wiem ale nie powiem.
To ja wam zdradze tajemnice Adolf-kamikaze attack.
Adolf bierze ampa, bierze quada, roznosi baze wroga po czym robi rocket jumpa. I tak w kolko ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
tazz kiedys widzial przez sciany, jakis error mial i jak ktos na gg do niego napisal to widzial modele za sciana i wez z takim w dm wygraj ;d a ja mam cl_maxfps 100 bo jak mam wiecej to mam laga w wodzie na ctf1 i ping skacze do 300 ocb ? wie ktos moze ?
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum