by Vitez
Taka mala sugestia - dodawajcie njusy NA GORZE a nie na dole. Europejczycy czytaja od gory do dolu, a gdy sie njusow nazbiera te najnowsze ginely by pod spodem ekranu i nikt pewnie by nie zauwazyl.
done
a co do widocznosci tekstu.. to nie ja ta strone robilem, na 1024x768 wyglada cacy, pod firefoxem rowniez. ja chcialem zeby byla jakas grafa na stronie itp., no ale wtedy ta liga ruszylaby pewnie za miesiac bo nie moglem dojsc do porozumienia z ziutkiem, wiec jest jak jest. wazne zeby liga sie odbyla od poczatku do konca. a jesli bede mial przyjemnosc organizowac lige 2v2 to wtedy pewnie bedzie to zorganizowane juz zupelnie inaczej /www/.
witam. dzisiaj liga rusza oficjalnie. ja dotam mam umowione 2 mecze (w tym 1 jest moj) wiec troche cienko to wyglada, skoro faza grupowa jest zaplanowana na 3 tygodnie (w koncu rozegranie 5 meczy dziennie nie wydaje mi sie ponad Wasze sily).
przypomianm strone pucharu: http://puchar.ctf.pl.
W dziale terminarz na gorze znajduje sie instrukcja jak umowic mecz by ziutek Wiec Ladnie WAS prosze - umawiajcie mecze i zglaszajcie sedziom a oni mnie.
Inna wiadomosc - z gry w lidze zrezygnowal Taz -brak czasu. w Jego miejsce zapisalem fallenb.
Przypominam moj GG: 1005091 - w razie watpliwosci. ewentualnie email: fentyl@gmail.com (THX Brzoza!), a takze #sd.pl @ quakenet.
Mysle ze to na tyle - umawiajcie mecze. pozdro784
Wysłany: Pon Paź 18, 2004 2:12 pm
..Pewnie, że wygram..hehe GIEni!A !!! GENOWEFA^PIGWA RULEZ po CALOSCI!!!!!...pojade Wszystkich!!!
bLooD fOr BLooD!!
pEaCe!
Ziom'S
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum