To mi sie nie podoba:
- "Gdy liczba raportów na sekundę rośnie, ruch kursora na ekranie staje się bardziej płynny. Podobnie, przy większej liczbie raportów ruch kursora odzwierciedla ruch myszy z większą precyzją. " ... czyli to cos moze powodowac uczucie jak w XP - acceleracji myszy :/
Opinia jednego z nabywcow wydaje sie to potwierdzac:
"do grania jest zbyt... "puszysta". Ma się wrażenie trzymania ręki na czymś wielkim i nieporęcznym i to juz wplywa na odczucie braku precyzji i bezwładnosci w grach" ...
czyli nadal - bezprzewodowe myszy do grania sie nie nadaja (za wolny transfer nadal). Moze zrobia wersje tej myszki na kabelku - za taka rozdzielczosc i czulosc moze skusilbym sie na przesiadke
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ale i tak ie 3.0/4.0 sa lepsze od mx'ow a moze najlepsze ?
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
ale tak powaznie mowiac...przyklad najlepszy byl nie raz w wasilkowie...przyjecahli Pany z [P] (warrior,kaziu rejv i inni) i nawet z grupy nie wyszli...bo tylko na swoim sprzecie potrafia grac ....ja uczylem sie grac w caffe...a co za tym idzie co dzien inna mysz inna klawa inny monitor...tak chyba najlepiej...wszedzie mi sie gra dobrze...aczkolwiek skill maly a wracajac do myszki...po co az tyle wydawac ??? nie lepiej za te 300 zeta ramu se dokupic ?
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 8:39 pm
ja tes hjebie chujem bo mialem mxy a i tak jezdze na ms ie .....
one som lepsiejsze!
_________________ Kiler - PogromcaDziewic
*Nie ma nic bardziej nieznośnego, niż głupiec, któremu się powodzi.
*Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
*Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum